3D Alsóörsön

Az alsóörsi Íjászkatlan számos emlékezetes versenynek adott otthont, ezek többségükben terepíjász megmérettetések voltak. Ezúttal 3D-re került sor, szép számú nevező érkezett a szezonnyitóra.

28 db 3D célt kellett leküzdenünk, célonként egy lövéssel, hagyományos (11 – 10 – 8 – 5) pontozással. Nagyon jó, technikás pályát építettek, bőven voltak felfelé és lefelé lövések. Szépen haladtunk célról célra, néha pár percet várakoztunk, de komoly torlódás nem volt. A lőtávolságok is korrektek voltak.

A helyszín alaposan átrendeződött, a Kőszínház ingatag betonlapjait felszedték, a bejárathoz épület került, így a korábbi parkolási lehetőség megszűnt, de a szervezők ezt is megoldották egy másik területen. A pálya mérete nagyobb volt, mint azt a terepversenyeken megszokhattuk, egészen a hegy tetejéig felmentünk, onnan ereszkedtünk le az alaptáborhoz. Az időjárásra sem lehet panasz, néha a nap is előbújt, bár alapvetően borongós idő volt.

Ha a teljesítményemre gondolok, nem repesek az örömtől… Igaz, hogy a novemberi foktői verseny óta szinte semennyit sem gyakoroltam, de még ezt is beszámítva, nagyon gyenge volt. Kár keseregni, gyakorolni kell, s ha sportsikereket nem is ünnepelhetek, a társaság, a csodálatos helyszín és a természet érintése olyan örömöt nyújt, hogy nem kétséges a folytatás sem.

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments