Nemzetközi 3D íjászverseny Fenyőfőn

Nagyon sokáig a „boldog tudatlanság” állapotában voltam a fenyőfői verseny tekintetében, mert az ijasz.net oldalon 50-60 fős nevezői létszám szerepelt, de Komáromi Gyuri felvilágosított: időközben felkerült a nemzetközi mezőny kb. 100 fős nevezői csapata is! Cseh, lengyel és szlovák (felvidéki) íjászok is szép számmal neveztek!

A nevezés után birtokba vettük a terülj asztalkámat, svédasztalos reggeli, feketekávé, s minden, mi szem szájnak ingere volt az asztalokon!

A feladat 28 db 3D cél leküzdése volt, célonként egy lövéssel, hagyományos pontozással. A pályaépítők alapos munkát végeztek, nagyon nehéz feladat elé állították az íjászokat! Rengeteg fel- és lefelé lövés volt, elég nagy szintkülönbségeket kellett legyűrnünk a pályán. Cserében sok helyen volt hűtődobozban (!) elhelyezett ásványvíz. Jól haladtunk, néha ugyan torlódtunk, de nem volt vészes.

Ebédre nagyon ízletes babgulyást kaptunk, és a svédasztalon édességek is voltak. Sajnos az eredményhirdetést nem várhattuk meg, egy nagyszerűen megrendezett, embert próbáló verseny részesei lehettünk!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments