3D Pakson

Újabb íjászversenyt hirdettek a paksiak, Cseresznyésbe ellátogatni mindig nagy élvezetet ígér. Ráadásul ez a verseny a Celőke saját versenysorozatának befejező fordulója volt.

Már Tengelicen beszéltem Makai Robival, mert a versenykiírásban szerepelt, hogy útépítés miatt más útvonalon kell mennünk, elmagyarázta merre, majd a versenyt megelőző napon minden nevező kapott elektronikus levelet, melyben megírták, a munkálatok befejeződtek, a megszokott útvonal járható. Igen, ilyen apróságokra történő figyelés is hozzátartozik a profi versenyszervezéshez!

A feladat 24 3D cél leküzdése volt, két egyenértékű lövéssel, hagyományos pontozással. A pálya ismét remek volt, minden apró kis horpadás, egyenetlenség, fény-árnyák játék tette nehézzé a versenyt. Jól ment a lövés, mind a versenyen, mind összetettben második lettem. Az eredményhirdetés után tombola fokozta a jó hangulatunkat.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments