Tavaszi szél vizet áraszt – 3D Alsóörsön

Mintha tegnap lett volna, hogy Szőcsénypusztán véget ért az őszi szezon, máris márciust írunk, kezdődjék, ezúttal Alsóörsön, vadászimitációs versenyen az új évad!

Bár egy órával kevesebbet alhattunk – a verseny éjszakáján kellett egy órával előretekerni a kronométereket – lelkesen és frissen indultam az idei év első versenyére. Pláne, hogy haza pálya volt!

28 db 3D célt kellett leküzdenünk, célonként egy lövéssel, hagyományos pontozással. Nagyszerű csapatba kerültem, tradis és vadászreflexszel nevező kortársak és sporttársak közé. A pálya nagyon technikás volt, külön nehezítette a dolgunkat a nap ilyenkor még alacsony járása. (Az egyik célnál Bedő Pisti esernyője mint árnyékoló volt segítségünkre.) Torlódás nélkül, jól haladtunk célról célra.

Annak ellenére is élveztem a versenyzést, hogy nem ment valami fényesen, pontosabban túl sok mellélövésem volt ismét. Viszont az időjárás csodálatos volt, hétágra sütött a nap, kifejezetten kellemes volt a hőmérséklet. (Másnapra visszatért a tél, máig tart az esős, szeles, hűvös időjárás.)

Csábított a Balaton, verseny után lementem a strandra, gyönyörű volt a víz, várja a nyarat.

Este szerettem volna nevezni a következő hétre, a paksi 3D-re, keserűen állapítottam meg, hogy vasárnap este 8-kor már lezárult a nevezés. Nagyon sajnáltam, mert Paks is a kihagyhatatlan versenyek egyike, ezt elkúrtam, nem voltam elég figyelmes. Egy darabig versenyszünet lesz számomra, talán április 22-én a Thury-várban ott lehetek majd.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments