3D Nemesvámoson

Csikorogva indul számomra az idei íjászévad, komoly erőfeszítésembe került összepakolni és elindulni, a holtponton átlökött, hogy általában a kezdet nehéz, a folytatás olajozottabban megy. Nemesvámoson ez volt a negyedik versenyem, legalábbis három korábbi beszámolót találtam Íjásznaplómban.

Az idei tavasz időjárása csapnivaló, nagyon hűvös van, sok csapadék hullik, azonban vasárnap kegyeibe fogadtak az égiek, verőfényes idő várta a szépszámú nevezőt. A község déli határa feletti domb volt a verseny helyszíne, föntről gyönyörű kilátás nyílt a falura és környékére.

28 db 3D célt kellett leküzdenünk, 1+1 lövéssel, hagyományos pontozással. Nagyon örültem, hogy Haraga Attila barátommal és körmendi sporttárssakkal lehettem egy csoportban, jó hangulatban, gyorsan elszállt az idő. Torlódás nem volt, az előttünk haladó csigásokra vártunk néha 2-3 percet, nem többet. A pálya nagyon jó volt, nem kellett komolyabb szintet másznunk, de ahol lehetett voltak fel- és lefelé lövések.

Valamivel jobban ment mint Alsóörsön, 11 ötöst, 10 nyolcast és 1 tízest lőttem, sajnos öt célnál csak másodszorra találtam, volt egy dupla rontásom is. Utóbbiakon kellene javítani!

Most különösen nem az eredmény volt a lényeg, hanem az erdőben, jó társaságban töltött nap pozitív hatásai! Most kerültem abba lelkiállapotba, hogy várom a folytatást, a következő versenyt, ha az történetesen Nemesvámoson lenne, ismét eljönnék! Profi versenyszervezés, jó pálya, jó hangulat, jó társaság, másra nincsen szükség!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .