3D Nemesvámoson

Csikorogva indul számomra az idei íjászévad, komoly erőfeszítésembe került összepakolni és elindulni, a holtponton átlökött, hogy általában a kezdet nehéz, a folytatás olajozottabban megy. Nemesvámoson ez volt a negyedik versenyem, legalábbis három korábbi beszámolót találtam Íjásznaplómban.

Az idei tavasz időjárása csapnivaló, nagyon hűvös van, sok csapadék hullik, azonban vasárnap kegyeibe fogadtak az égiek, verőfényes idő várta a szépszámú nevezőt. A község déli határa feletti domb volt a verseny helyszíne, föntről gyönyörű kilátás nyílt a falura és környékére.

28 db 3D célt kellett leküzdenünk, 1+1 lövéssel, hagyományos pontozással. Nagyon örültem, hogy Haraga Attila barátommal és körmendi sporttárssakkal lehettem egy csoportban, jó hangulatban, gyorsan elszállt az idő. Torlódás nem volt, az előttünk haladó csigásokra vártunk néha 2-3 percet, nem többet. A pálya nagyon jó volt, nem kellett komolyabb szintet másznunk, de ahol lehetett voltak fel- és lefelé lövések.

Valamivel jobban ment mint Alsóörsön, 11 ötöst, 10 nyolcast és 1 tízest lőttem, sajnos öt célnál csak másodszorra találtam, volt egy dupla rontásom is. Utóbbiakon kellene javítani!

Most különösen nem az eredmény volt a lényeg, hanem az erdőben, jó társaságban töltött nap pozitív hatásai! Most kerültem abba lelkiállapotba, hogy várom a folytatást, a következő versenyt, ha az történetesen Nemesvámoson lenne, ismét eljönnék! Profi versenyszervezés, jó pálya, jó hangulat, jó társaság, másra nincsen szükség!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments