Újra Pétfürdőn!

Ha a márciusi pétfürdői verseny után valaki azt jósolta volna, hogy 2020 júliusában számomra ugyanott lesz a folytatás, nem hittem volna el. Így történt… Megérkezett a koronavírus, sorra törölöm kellett naptáromból a tervbe vett versenyeket, elvégre azok mind elmaradtak!

Annál nagyobb örömmel készülődtem a folytatásra, a sors úgy akarta, hogy ismét Pétfürdőn, Peytu mezején szálljak „harcba”. Ezúttal is barátaimmal utazhattam a versenyre.

Ugyanazokat írhatnám mint márciusban: nagyon sok nevező volt (kb. 230 fő), 21 db szellemes, változatos cél, célonként három vesszővel. A rendezők fantáziáját dicséri, hogy alig ismétlődött bármi, jó volt a célok kihelyezése, meglőhető távolságokra tették azokat. Nekem nagy mumusom volt a víz fölötti átlövés, elsősorban a zavaró csillogás miatt, most magamon hagytam a napszemüvegemet, a lencse kiiktatta a tükröződést, valamennyi vesszőm célba talált.

Bár nem volt hőség – meleg annál inkább – nagyon elfáradtam a végére. Tizenketten lőttünk a csoportban, sok idő elment a lövéssel, húzással, ennek ellenére most sem volt torlódás. Társaim ezúttal rutinos íjászok voltak, jó csapatot alkottunk.

A teljesítményemre most sem lehetek büszke, két ponttal kevesebbet lőttem, mint márciusban, igaz legalább egy hónapja nem gyakoroltam. Jó verseny volt, megyünk legközelebb is!

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments