Még mindig Foktő koronánk legszebb gyémántja – és összegzés 2013-ról

Foktőn íjászni számomra egyfajta lelki szükséglet. Jobbnál jobb versenyeken lehettem idén is, de Foktő mindent felülír! Időtlen idők óta részt veszek (vettünk) az ott rendezett találkozókon, lenyűgöz a Duna közelsége, a Fekete Horgony, a Fok patak… A versenyek is mindig nagyon nívósak, a foktői utazásoknak kialakult egyféle rituáléja. Olyannyira, hogy sok blogbejegyzés is született ezekről, íme egy 2012-es…

2023 íjászat szempontjából rendkívül gazdag év volt. Nem számolom, hogy hány versenyen voltam, alighanem húsz és harminc között. Szinte kizárólag 3D-re járok, legtávolabb az Őrségbe utaztam, legközelebb Pétfürdőre. A teljesítményem átlagát a „középszerű” szóval jellemezném, voltak katasztrofális versenyeim és volt olyan, ahol jobban ment. De már régen nem ez a lényeg! Erdők, jó levegő, mozgás lazítják a hétköznapok stresszét, ennél is fontosabbak a régi és az új íjászbarátságok ápolása! Idén is több sporttárssal kerültem baráti kapcsolatba, ez mindennél többet ér számomra. Végül, de nem utolsó sorban: ott lehettem immár tizenötödször a cserépváraljai íjásztáborban is.

Remélem jövőre ott tudom folytatni, ahol idén abbahagytam…

Címke , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments