Örömíjászat Kecskéden

Abban a hitben ringattam magam, hogy számomra újat már nem tudnak pályaépítők mutatni. Tévedtem. Kecskéden bringáról is lőhettünk, de nemcsak ezért 10/10 ennek a versenynek az értéke nálam!

Jó nekem, szinte minden hétvégére jut egy-egy íjászverseny, ősszel csak 3D-én voltam. Örömíjász verseny ritkábban adatik meg, ám Kecskéd közelsége vonzott.

23 célt kellett leküzdenünk 3 egyenértékű lövéssel. A célok néhány méterre voltak egymástól, a lőtávolságok nem haladták meg a 12 métert. Nagyon változatos polifoamokat vettünk célba: volt három mozgó tárgy, kerékpárról lövés hátra, oldalra, előre – Kassai iskola 🙂 – kincsesláda, vöröscsillag, 2-3D állat. Igen jól haladtunk, a ragyogó napsütésben szerintem mindenki élvezte a versenyt. Magam közel 80 százalékot lőttem, még így is 50 pont hiányzott a dobogóhoz…

A verseny tökéletesen alkalmas volt arra, hogy az íjászatot, mint tömegsportot népszerűsítse, de mint egy szombati kikapcsolódás is jó volt. Örülök, hogy Hunorral, Tibivel ott lehettem, köszönet a rendezőknek! – A fényképek között ezúttal találtok két videót is a mozgócélokról.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments