Három versenyről egyben: Fehérvárcsurgó, Ajka, Szekszárd-Sötétvölgy

Rövid idő leforgása alatt három versenyen is indultam, így elmaradtam a naplóírással. A címben felsoroltakban közös, hogy valamennyi 3D volt, korábban már mindegyik versenyhelyszínen jártam, ám új nyomvonalú pályán lőttünk; remek idő volt, ami talán a legfontosabb: mindenhol nagyon jól éreztem magam! Lássuk a részleteket!

Fehérvárcsurgón a jól ismert helyszínen gyülekeztünk, közel kétszázan. A feladat 24 cél leküzdése volt, célonként két egyenértékű lövéssel. A pályát teljesen új helyre tették, mindenkinek jobban tetszett, mint a korábbi, s nem volt torlódás. A célok elhelyezése nagyon technikás, olykor az extremitás határát súroló volt.

Ajkán remek idő és számomra teljesen új pálya várt ránk, az alaptábor a korábbi vendéglő helyett egy erdei iskolába került. Az új nyomvonal mindenkinek elnyerte tetszését. Harminc 3D állatra lőttünk, 1+1 lövést adtunk le, hagyományos pontozással értékelve. Nagy szintkülönbségeket tettünk meg, volt mindenféle távolságú fel- és lefelé lövés. Igen gondos volt a szervezés, ezúttal az étel sem okozhatott problémát.

A Szekszárd melletti Sötétvölgyben rendezett 3D a kihagyhatatlan versenyek közé tartozik. Itt is új volt a pálya vonalvezetése, a rendezők hatalmas munkát végeztek, tökéleteset alkottak. 28 3D cél volt, 1+1 lövéssel. Itt is volt minden: fel és- lefelé leadott lövések, nyúltól a tigrisig mindenféle, kiváló állapotban lévő céltárgy. Nagyon jó hangulatú volt a csoportunk, ezúttal az eredményhirdetés is gyorsan lezajlott. Az Alisca Nyilai SE készül a 2020-as VB rendezésére, ha ez volt a főpróba, tökéletesen sikerült!

Ami pedig a teljesítményemet illeti, 53, 56, tegnap 60 százalékot lőttem. A tendencia biztató, tegnap mindössze három javítólövésem volt, dupla tököt nem lőttem. Elégedettségre semmi okom, de a tendencia nem rossz! Még Kisbér és Foktő vár rám, aztán jön a hosszú versenyszünet 🙁 .

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments