3D Tengelicen

Ez a harmadik év, hogy elmegyek a tengelici versenyekre, sajnos idén csak egyet rendezett a Várta Egyesület. Mindig jó a hangulat, nívós a rendezés, szép az íjászatnak helyt adó erdő. A pálya technikás és jól meglőhető.

Öten alkottunk egy csapatot, a feladat 28 3D cél leküzdése volt 1+1 lövéssel. Nagyon jól haladtunk, kb. két órakor lőttük utolsó célunkat. A pálya egyáltalán nem volt leküzdhetetlen, a terep adottságai nem teszik lehetővé a komoly szintkülönbségű lövéseket, de ahol lehetett a pályaépítők kihasználták a lehetőséget.

A versenyadminisztráció kicsit hosszabb volt a megszokottnál, ellenben még haza sem értem, már megérkezett e-mailben az eredmény az ijasz.net-en keresztül. Sajnos megint negyedik lettem, most hat pont hiányzott a dobogóhoz. Fehérvárcsurgón úgy éreztem, hogy kifejezetten jól ment, most pedig az ellenkezője történt, a célok feléig nem hibáztam, de utána sokat rontottam.

Mély fájdalommal értesültem Balogh László Ippon haláláról, ő volt sok éven át a Szekszárd melletti sötétvölgyi versenyek egyik fő szervezője. Nyugodjék békében!

Folytatás 18-án Alsóörsön, terepíjász verseny lesz.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments