3D Pakson és két verseny tavaly őszről

2018-ban elveszítettük Németh Julcsit. Nemcsak íjásztársunkat, hanem barátunkat gyászoljuk, nagyszerű ember volt! Elveszítettük Navratyil Györgyöt is, aki nagyon régóta számtalan íjásznak készített nyílvesszőket. Csodálatos precizitással dolgozott, ha a vessző célt tévesztett, nem az ő munkáján múlt! Fiatalon távozott… Nyugodjatok békében!

 

 

Tegnap Pakson voltam 28 célos 3D versenyen. Számtalan alkalommal jártunk itt, soha nem okozott csalódást! Mindig nagyon technikás a pálya, jó a céltárgyak minősége, abszolút profi a lebonyolítás! Nagyon jó csoportba kerültem, néhányan együtt voltunk azonos kategórián és korosztályon belül; a több mint négy óra a verseny alatt igen jó hangulatban telt. Újra megérintett a régi remek hangulat. Bár nagyon sokat rontottam, a teljes tradis mezőnyben (férfi és szenior férfi) sikerült a harmadik legtöbb pontot lőnöm.

A két restancia tavalyról. Ősszel Alsóörsön jártam, 3D és terep versenyen. Ilyen még nem volt, 12 terepcélt és 16 3D célt kellett leküzdenünk; előbbire 3, utóbbi 1+1 lövéssel. A célok váltakozva voltak kihelyezve, mi több, a kiíráshoz képest többet, mert sokan neveztek. A beírás sem okozott problémát, jól szerkesztett volt a nyomtatvány. Úgy tűnik, idén lesz több ehhez hasonló verseny.

Foktőn is voltunk, 28 célos 3D-én; megszokott hangulatú, jó verseny volt. Nagyon örültem hitvesem ezüstérmének! Bár volt „welcome” lángos, étkezni most egy kitelepült büfé kínálatából lehetett, ez sokaknak okozott csalódást, mert Foktőn még a paprikás krumpli is nagyon finom volt. A pálya, a hangulat most is remek volt, ezúttal még a Himnusz sem maradt el. Remélem májusban ismét ott lehetünk!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments