Lövésed sincs ? 2009.10.17. Törökbálint

Immár negyedik alkalommal került sor Forradalmunk évfordulójához kapcsolódó Lövésed sincs ? íjászversenyre Törökbálinton. Lajosék az idén a világ sorsára nagy befolyást gyakorló magyarokra fókuszálták a versenyt, a céltárgyak ennek megfelelők voltak, az alábbi fényképes összeállításban megtekintehetitek azokat.

Diavetítés megtekintéséhez kattints ide!

18 célt kellett leküzdeni, célonként három vesszővel. Jól eloszlottak a versenyzők, nem volt torlódás, fölösleges várakozás. Kb. 14 órára a versenynek ez a része befejeződött. Ezután került sor az ’56-os emléklövésre, korosztályonként, nemenként és kategóriánként kellett végül 53 méterről vesszőt ereszteni a lyukas lobogó közepébe. Ezután kezdődött a családi verseny, ahol hét célra lőtt a megjelent családok egy-egy tagja, egy vesszővel. Izgalmas, pörgős vetélkedés volt ez is, nyereményként masszív vesszőfogókat lehetett szerezni!

Igen jó hangulatú eredményhirdetés következett: annyi kategória, versenyszám és helyezett volt, hogy felsorolni is hosszú – no meg szerénységem is tiltja, hogy belemenjek a részletekbe ;-)… Mindent összevetve: ismét rendkívül kellemes napot szerezett sokunknak a Dombóvári család és a Nyílröptetők Társasága! Az Égiek kegyesek voltak: előtte is esett, utána is esik – némi képzavarral – mi azért szárazon megúsztuk! 😀

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

0 hozzászólás a(z) Lövésed sincs ? 2009.10.17. Törökbálint bejegyzéshez

 1. Dombóvári Lajos mondta:

  Szép volt Celőke!

  Ismét győztünk. Gazdagabbak lettünk egy élménnyel, egy szép nappal. Nagy reményekkel indultunk Paks irányába. Mondhatni biztos volt a magas színvonalú rendezés, de előzetes infok alapján új állat kollekció debütálására voltunk kíváncsiak. Az égiek nem sok jóval kecsegtettek, de a barátok mindennél fontosabbak. Gyors bemelegítés és szabályismertetés után elindultunk a pályára. Egy-két célon ért minket egy kis meglepetés, ami a távokat illeti. Jankóék nem voltak szívbajosak. No de se baj annál izgalmasabb volt a verseny. A szervezők maximálisan kihasználták a terep adottságait, a célok a maximális biztonság figyelembe vételével voltak kihelyezve. Én a tradi és a reflex karókat egy kicsit közelebb raktam volna, de lehet, hogy akkor nem lett volna ennyire izgi a verseny. Az új állatkollekció (Leitold) nagyon tetszett. Szépen kivitelezett élethű állatok voltak. Anyagában keményebb a megszokottnál. Jó volt egy kis változatosság. Jó pörgősen haladtunk a remek társaság feledtetni tudta a mellélövések, okozta sokkot. Beérkezés után finom rizses hús és Makai Heli finom sütije várt. Jóhangulatú beszélgetéssel töltöttük az időt az eredményhirdetésig. Makai Robi előadásából megismerhettük a Paksi Atomerőmű működését. Robi megnyugtatott, hogy a sugárzás teljesen rendben van, a pisije nem világit, a villanyszámlán viszont sokat spórolnak, mivel ha ráteszi a kezét a TV re egy órán keresztül áram nélkül, működik. Táborunk 4 arany, 3 ezüst, és 2 bronzérmet nyert. Gratulálunk a győzteseknek és még valakinek, akikről ritkán esik szó. Ők azok a szorgos kezek, akik a háttérben dolgoznak. Ők számolják az eredményeket, írják az okleveleket és még számtalan sok-sok dolog, fűződik a nevükhöz, mely elengedetlen egy sikeres verseny lebonyolításához. Mondhatni ezek az emberek biztosítják a rendezvény alapját. És mint mindenhez ehhez is kell egy jó alap. Úgyhogy sok-sok ember nevében köszönetet mondunk Jankó MÁKOSTÉSZTÁJÁNAK Hipszi Editkének és az ő kis csapatának. De köszönet a Makai testvéreknek a professzionális rendezésért. Robinak a verseny utáni „kabaréért”. Ajándék volt ez a nap. Megyünk máskor is.
  Hajrá Celőke-Hajrá Drágáim: Lali

 2. HOD mondta:

  Elnézést a Celőkéktől amiért nem lehettem ott.
  Ezt az értékelést olvasva no meg tegnap a táborlakókat hallgtv igzán sajnálom.
  De így legalább egy verseny amit még újdonságként tudok várni.
  Mert egyszer megnézem ez nem lehet kétséges.

 3. heditke mondta:

  Kedves Ági, Drága Táborlakók!

  Sok szerettel várunk legközelebb is mindannyiótokat, igyekeztünk, hogy jól érezzétek magatokat! A beszámolóból számomra is kiderült, hogy mókamestereink sem lazsáltak :):):).

  Nagyon örültünk, hogy újra együtt lehettünk veletek, Drága Lalinak külön köszönet a szerető-dícsérő szavaiért!

  Várjuk a legközelebbi találkozást, sok puszit küldünk nektek;
  Edit, Jankó, Heli, Robi, Celőkék

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .