3D Csákváron

Nem indult valami jól… 10-kor kezdődött, én fél 9-kor riadtan másztam ki az ágyból… de azért kevéssel fél 10 után beestünk a helyszínre. Gyors nevezés, egy sorozat belövés. A mi íjásztáborunkat Edit és János, Szépvölgyi Laci, valamint mi ketten Bendivel képviseltük. 28 cél, 1+1 lövés, hagyományos pontozás. Elindultunk…

Az első lövésnél nem bírtam rendesen célra tartani, annyira fújt a szél, de azután ahogyan bementünk az erdőbe már nem volt zavaró. Mi Bendivel pápai deltás tradisokkal kerültünk ismét nagyon kellemes társaságba. Az előttünk lévő csoportra mindig vártunk 4-5 percet, de ezt nem nevezném torlódásnak. A herendi és eplényi távolságokhoz képest a tradis karók nem voltak messze….de azt hiszem az ilyen pályát mondják technikásnak, fény-árnyék, ravasz szintkülönbségek. A tavaszihoz képest a pálya lényegesen nagyobb lett, még egy hegyet megmásztunk. Kb. 4 óra felé értünk vissza, mire az ehető gulyáslevest elfogyasztottuk, elkészült a végeredmény. Hipszki Edit (női tradi) bronz, Makai János (férfi VR) ezüst, Csizmazia Benedek (gyerek tradi) arany. Nagyon jó verseny volt, örülök, hogy részt vettünk rajta.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .