Tavaszköszöntő 3D Foktőn

Immár tizenharmadik beszámolóm a foktői versenyről, lehetetlenség úgy megírni, hogy ismétlésekbe ne bocsátkozzam…

Erre a hétvégére csapnivaló, esős, hűvös időjárást jósoltak, úton Foktőre ugyan borongós volt, de mire a verseny elkezdődött, kisütött a nap és jó meleg lett. (Hazafelé már végig szakadó esőben utaztam, hiába, az égiek kegyesek voltak, jól emlékszem egy verseny közben ránk szakadt nagy esőre is Foktőn.)

Nekem úgy tűnt, mintha a megszokottnál kevesebb nevező lett volna, ötfős csapatot alkottunk, megnyitó után a 25. célnál kezdtünk. A feladat 28 3D cél leküzdése volt, 1+1 lövéssel, hagyományos pontozással. A lőtávolságok és a pálya teljesen rendben voltak, az ínyencek ismét kétszer átlőhettek a patak felett. Jó hangulat volt a csoportunkban és az egész versenyen.

Foktőn ikonikus a „welcome” lángos, direkt nem reggeliztem, így még jobban ízlett, nagyon finom volt. A járványhelyzet miatt ezúttal nem volt meleg ebéd, de a kürtőskalácsosnál emelhették az íjászok a verseny során mélyre zuhant vércukorszintjüket.

Folytatás novemberben!

Nekem megint csapnivalóan rosszul ment, ám nem az eredményes versenyzés az egyetlen szempont. Foktőn is jó íjászni, jó társaság, jó hangulat, jó pálya, mindig úgy érzem, hazatérek. A versenyt kulináris élvezetek keretezik, odafelé Hartán kolbászbeszerzés, majd az ikonikus foktői lángos, úton hazafelé pedig pofás-pacal Dunapatajon, amelyből ezúttal Bodajkra is vittem, hiszen Tibi barátom most nem tudott eljönni velem Foktőre.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments