jún 242018
 

Nagyon elmaradtam újra a naplóírással… bő három hete vettük az irányt Schmidt Tibi barátommal Szekszárd felé, hogy részt vegyünk a DDR második fordulóján. Nálunk csak szemerkélt az eső, de a helyszínen mintha dézsából öntötték volna. Rengetegen gyülekeztünk, ám a belevőpálya üresen árválkodott. Kisvártatva valahol a közelbe csapott a ménkű, elment az áram, a szervezők meghozták az egyetlen helyes döntést: nem lesz verseny. Visszakaptuk a nevezési díjat, de hogy ne vesszen kárba a napunk, Tibivel elindultunk egy borvásárló körútra. Nagyszerű tételeket vettünk a Sebestyén, Bodri és Takler pincészetekben. Sajnáljuk, hogy így alakult, különösen a TTÍE rengeteg munkájának kárba veszését, de van olyan, amikor az égiek felülírják a dolgokat.

 Minden vélemény számít! Várjuk a hozzászólásokat!

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..