Sziget SZIVE Íjászverseny 2009.szept.13.

Sziasztok, remélem mindenki szerencsésen hazaért! Versenyélményeiteket erről a nagyszerű találkozóról a sárga csíkon található „…comments”-re kattintva írjátok le! … írtam tegnap, ímhol a részletek …

Nagy örömmel indultam Szigetszentmiklósra, de ennyire nagy élményre magam sem számítottam! Kezdjük azzal, hogy a település határától kezdve gondosan és jól kitáblázva a verseny helyszíne ! Megérkezés, hatalmas parkoló, egyre több ismerős arc. Oly’ annyira – ha nem tévedek – akkor Norkáékon, Angie-n és a mi családunk többi tagjától eltekintve az egész táborlakó népség ott volt! Ez azért nem mindennapi dolog!

Gyors nevezés, biztonságos belövőpálya, finom zsíroskenyér és süti, majd polgármesteri köszöntő. A verseny két körös, 12 cél körönként, három lövés … én egy igen jó cserépváraljai csapatba kerültem, szépen haladtunk célról célra, torlódás semmi, pedig a célok számához mérten nagy a versenyzői létszám. Egyre melegebb van, ki tudja miért, de a második körre már mindenki fárad. A célok? Zömmel két és fél D-és állatok, 2D a tó feletti céloknál, halak és kacsák. Ötletesek, sok furfang van a célok elhelyezésénél. Biztonság? Szó nem érheti a ház elejét! Kritika? A két méterről történő „íjászdarts”-nak nem sok értelmét láttam – persze ez szubjektív – miként a lengő üvegforma, talán túlságosan sok nehézséget nem okozott ezen a szinten. Nagyon érdekes, hogy egyáltalán nem gyalogoltunk sokat, mégis szinte mindenki óriási fáradtságról panaszkodott a verseny végére. A meleg, a magas (72) lövésszám … fogalmam sincs, de a végére én is alig álltam a lábamon.

Íjászversenyen ennyire finom ebédet régen kaptunk. A töltött káposzta számomra Erdélyország ízeit hozta el, nagyon finom és bőséges volt. Őszintén sajnálom, hogy evés után el kellett rohannom, így nem is volt alkalmam mindenkitől elköszönni és nem tudok az eredményhirdetésről és az eredményekről sem beszámolni, kérlek Benneteket, hogy egészítsétek ki a beszámolót. Nagyon köszönöm Burlovitséknak a figyelmességet, amely gyönyörű emlék a cserépváraljai napokról.

Ha már a fényképeknél tartunk … gyerekek nagyon kérlek Benneteket, hogy küldjétek el nekem a három legjobbnak gondolt tábori képeteket !!! Tudom, nagyon nehéz olykor több százból kiválogatni az igazit, de higgyétek el, azért találtuk ki ezt a játékot, hogy összeálljon egy nagyszerű album a felejthetetlen augusztusi napokról!

Bocsánat, hogy eltértem a tárgytól, egyszóval a Sziget SZIVE verseny a szívünkbe lopta magát, várjuk a folytatást akár itt, akár máshol … mert a találkozás Veletek, az íjászat … nem ragozom tovább …

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Dombóvári Lajos
Dombóvári Lajos
14 éve

Sziasztok!
Nagy érdeklődéssel várom a gondolatokat a vasárnapi versenyről. Addig is egy kis versenystatisztika. Csapatunk a hétvégi versenyen 24 érmet kasszírozott. Íme.

Kategória I. Arany érem

Mini tradi Éberle Kolos
Ifi tradi Koppányi Bogi
Női tradi Éberle Gyöngyi
Női vadász Burlovits Erika
Női 3D. Sipkovits Gizus
Női senior Németh Julcsi
3D. Szépvölgyi Laci
CB. Eiben István

Távlövés Burlovits Erika
Dombóvári Dávid
Szépvölgyi Laci

II. Ezüst érem

Gyerek tradi Kiss Ritus
Szabados Réka
Női tradi Hipszki Edit
Senior tradi Kilián György
CU Dombóvári Lajos
Férfi vadász Dombóvári Dávid
Férfi tradi Kiss Attila Csaba

III. Bronz érem

Mini tradi Kiss Attila Dániel
Ifi vadász Szépvölgyi Bálint
Női tradi Kilián Anita
Női vadász Hódossy Ági
Oroszlán vad. Éberle Kolos
CB. Koppányi Gábor

Meg kell említeni Kiss Rítus nevét, aki 1 ponttal maradt le a dobogóról, Németh Sziszi-t, aki egy hangya lábszárnyival lett negyedik és Makai Jani nevét, aki 1 testvérnyivel zárta a versenyt a negyedik helyen. Szép nap volt. Most ti jöttök.
Pusz: Lali

HOD
HOD
14 éve

Kérném szeretettel a táborlakók nem Sziget SZÍVés részét gondolataik közzétételére.
Egyben mindenkinek mégegyszer gratulálok!

csizi
csizi
14 éve

Sok fénykép található a vasárnapi versenyről ide kattintva !

jeges
jeges
14 éve

SZIASZTOK TÁBORLAKOK !!!!!

Végre sikerült regisztrálnom . KÖSZI CSIZI!!

Ezúton szeretném megköszöní magam és a Sziget Szíve nevében a hétvégi versenyen való részvételeteket. Mellyel emeltétek a verseny színvonalát. Köszönet még a segitségetekért.

Sokan nem hiszik el , hogy a családom legnagyobb élménye volt a tábor. Nagyon nagy öröm volt ujra látni benneteket.Sajnáljuk ,hogy keveset tudtunk beszélgetni veletek. Majd azon a versenyen amit nem mi rendezünk bepótoljuk.
Köszönet Csizinek a pozitív értékelésről.

Puszi Jeges.

Burlika97
Burlika97
14 éve

Szííasztok Táborlakok!!
Nagyon jó találkozni a versenyen..!!
Nagyon jó csapatnak voltam a beíroja!
A Makai családnak!!
Jó volt látni Csizit..!!
És mindenkit..:D:P
Nagyon várom már a nyári tábort..
remélem mindenki ott lesz..
!!(LL):D

csizi
csizi
14 éve

Ímhol olvashatjátok a szigetszentmiklósi eredményeket: kattints ide !

jeges
jeges
14 éve

Szia Csizi!!
Nagyon szépen köszönöm hogy kitetted a Sziget SZ.I.V.E.versenynek a LINK-JÉT.
Puszil a Burlovits Család:D