Ráncfelvarrás után…


🙂

Köszönöm Lali pozitív visszajelzését, így marad „A mi íjásztáborunk” jelenlegi megjelenése. Már nagyon untam a régi, gyászos fekete dizájnt, hosszas keresgélés után bukkantam rá a mostanira, talán ennek pozitívabb lesz a kisugárzása. A használata semmit nem változott, a régi módon lehet bejegyzéseket írni. Igyekeztem amennyire lehetett egyszerűsíteni a formán, egyben esztétikusabbá varázsolni. Mindenféle javaslatot, bírálatot örömmel fogadok!

Az idő rettentő gyorsan múlik, ezt láthatjátok a visszaszámlálásra pillantva. Hamarosan eljön az augusztus és újra együtt leszünk… Kérlek Benneteket, ha éreztek egy csöppnyi késztetést, akkor írjatok pár szót, éppen kivel mi van, merre jár? Várom, hogy küldjetek versenykiírásokat, mert én a SZIP-ről kimazsolázom a minket érdeklő és hozzánk viszonylag közel eső versenyeket, de ha felhívjátok valami jó kis megmérettetésre a figyelmemet, természetesen azonnal megjelentetem az oldalon.

Várjuk továbbra is az élménybeszámolókat!

Én úgy látom ritkulnak a találkozásaink. Sajnos sok versenyszervező feladta, úgy hallom Csákváron sem lesz több verseny és a Fix-kupa is csak kettő lesz idén, Herenden két hét múlva kerül sor az elsőre. (Nem megerősített információk, de ezt hallottam.) Másrészt 400 FT/l körüli üzemanyagárakon az ember egyre inkább meggondolja, hogy elinduljon-e valamerre és ha igen, akkor merre… Furcsa érzés kerített hatalmába, amikor azt olvastam, hogy Szigligeten a versenyt ezúttal mások szervezik…

Szeretném, ha egy kis életet lehelnétek ebbe az oldalba, elvégre azért van, azért dolgozom vele… így a cserépváraljai újbóli találkozásunk előtt közelebb kerülünk egymáshoz.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments