Pátyi évadnyitó

November, december, január, február… négy tétlenséggel telt hónap a legutóbbi pátyi találkozás óta! Hosszú, szürke, nyirkos tél van mögöttünk. Ma reggel, bár hideg volt, napsütés jelezte, visszavonhatatlanul elérkezett a tavasz. Pátyra hazajárunk, hirtelen nem is tudnám megmondani, hány örömíjász versenyen voltunk ott!

Azt gondolom, ha nem is az összes nevező számára volt ez az év első versenye, a többség azonban idén először nevezett megmérettetésre. Látszott az indulók tekintélyes számán, a sok-sok ismerős között még több, eddig nem látott, új arcok bukkantak fel! Olyan sokan voltunk cserépváraljaiak, hogy egy csoportban nem fértünk el! Én egy társaságba kerültem az Eiben házaspárral, Éberle Gyöngyivel és Kolossal, Jenővel – a táborozók közül. Csapatunkban a felnőtt tradisok közül,  Gyöngyinek sikerült legtöbb pontot lőnie, ezúton is gratulálok :-)!

19 db célt kellett leküzdenünk, célonként három lövéssel, Lali alkotta vidám 2D állatfigurákra. Sikerült olyan pályát építenie, hogy bár sok volt a versenyző, célonként három lövés adtunk le, mégsem volt torlódás! Nem voltak a lőtávok túl nagyok, azonban az állatok formái, a célzónák változatossága, csak komoly összpontosítással tették lehetővé a sikeres lövést! Jó volt ez így: 57 lövés, jópofa célok, megfelelő lőtávok és ezekhez még a remek időjárás, mindenkinek segített bejáratni az izmokat, ízületeket, bizony az utolsó célokhoz érve többen éreztünk fáradtságot! Az izmok, ízületek bejáródnak ha eleget lövünk, talán az agy is felveszi majd a ki tudja mikor és hol elvesztett fonalat! Sok-sok ilyen verseny kellene még ehhez!

Ha minden jól megy, két hét múlva Körmenden folytatjuk!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments