Honlapomról

Íjásznaplómnak hosszú története van. A cserépváraljai íjásztábor keltette életre, majd úgy alakult, hogy naplószerűen kezdtem beszámolókat írni azokról az íjászversenyekről, amelyeken részt vettem. Ezt a naplót leginkább saját örömömre vezetem.

Most eljött az idő, hogy megváltoztassam a megjelenését. Hosszú, sziszifuszi munka lesz, lehet hónapokig fog tartani, lehet soha nem lesz kész, de nekiugrok. Ha valaki véletlenül idetéved, kérem türelmét!

Korábban ez volt az Ars poetica:

„Néhány, az íjászat iránt elkötelezett embernek – a Nyílröptetők Társasága tagjainak – volt egy álmuk. Az álmukat 2008-ban megvalósították, összehívtak embereket egy hét táborozásra, Cserépváraljára. A sikeren felbuzdulva 2009-ben második alkalommal is megszervezték a mi íjásztáborunkat.

Ennek a honlapnak a céljai:

  • lehetőséget nyújtani a táborozóknak kapcsolattartásra,
  • az élményeink megosztására – beleértve ebbe a nagyszámú fénykép, filmfelvétel közzétételét,
  • az íjászat népszerűsítése, versenykiírások, élménybeszámolók megjelenésével,
  • segíteni a felkészülést az újabb táborozásokhoz.

2009.aug.16.

Ezekkel a sorokkal indult több mint három éve honlapunk, amelynek céljai jottányit sem változtak! Azóta az álom – egy íjásztábor álma – újra és újra valósággá vált, 2012-ben már ötödik évébe lépett!

2012.aug.27.”

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments