Kereki – ez így volt kerek :-)

Tudtam, hogy Kereki Szántódtól kissé délre van, de arra azért nem számítottam, hogy könnyű menetben alig több, mint fél óra csak az út tőlünk. Sőt, ahogy letértünk az M7-ről-ről, szép látványt nyújtott a völgyhíd. Most abba ne menjünk bele, hogy annak a pár ezer milliárdnak nem lett volna-e jobb helye…?

A verseny 3D volt, 26 cél, két egyenértékű lövés, 11-10-8-5-ös pontozással. A község szélén gyülekeztünk, a kitáblázás kifogástalan volt. Becslésem szerint lehettünk kb. 70-en nevezők. A pálya nyomvonala a Fehérkő-várhoz vezetett fel, majd onnan le az alaptáborhoz; a szervezők ügyesen alakították a verseny menetét, hiszen kijelölt turista úton haladtunk, úgy, hogy két irányból kaptattunk fel a várhoz, majd onnan mindenki lefelé haladt. Odafentről gyönyörű volt a panoráma, látni lehetett a völgyhidat és Balaton víztükrét. Ha valakit érdekel a túl nagy hadászati jelentőséggel nem rendelkező vár története, innen tájékozódhat.

Mi hárman, három bodajki kollégával kerültünk egy csapatba, jó volt a társaság. Pontos versenykezdés után szépen haladtunk célról célra, jól megépített, furfangos pálya volt, kiváló minőségű céltárgyakkal. Az erdő az őszt búcsúztatta, nem mondom, hogy túl meleg volt, de helyenként áttörte a nap a fák koronáit, nem fáztunk. Tényleg jól haladtunk, a több mint 5 km-t úgy sikerült megtennünk, hogy még verőfényes napsütésben értünk vissza az alaptáborba.

Ebédre finom babgulyás volt. Az eredményhirdetés is gördülékenyen ment, Márti és Benedek is bronzérmet szerzett, nekem sikerült győznöm.

Íme a pálya és a megtett távok, idők:

Mindent összevetve igen kellemes őszbúcsúztató 3D volt, gördülékeny szervezés, jó pálya, varázslatos környezet. Mivel a verseny időben véget ért, a a siófoki Galérius fürdőben sikerült a délután hátralévő részében szauna, pezsgőfürdő, különböző hőmérsékletű medencék vizének segítségével átmelegednünk és kicsit relaxálnunk. Így volt kerek Kereki :-)!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments