Gépház

Murphy tábornok sok bölcsességet megállapított és tökéletesen igaza volt … annyi balszerencse kísérte ennek a honlapnak az indulását. Ami máskor simán megy*… most ugyancsak döcögött és kivételesen nem az én bénaságom miatt, hanem mert az ingyenes tárhelyen – messze Amerikában – pont a honlap alkotásának idején végeztek karbantartást… (A másik honlapom sem működött ezen a tárhelyen.) Hírek szerint elkészültek a munkával, remélem most már minden olajozottan fog működni! (Imára kulcsolt kéz hangulatjel 🙂 )

Teendőitek a következők:

  1. Beléptek a honlapra és jobb oldalon kattintsatok a Regisztráció sorára.
  2. Adjatok meg egy felhasználónevet és egy működő e-mail címet (ez nem válik nyilvánossá).
  3. A rendszer kiküld a megadott címre egy jelszót, ezt másoljátok ki (kijelölés, majd ctrl-c).
  4. Ismét nyissátok meg a honlapot, jobb oldalon kattintsatok a Bejelentkezés sorra.
  5. Írjátok be a felhasználóneveteket és a kapott jelszót (ctrl-v).
  6. A megnyíló oldalon válasszatok egy becenevet, lehetőleg olyat, hogy a Többiek Rátok ismerjenek :-).
  7. Változtassátok meg ugyanott a jelszót és a következő bejelentkezéskor már azt használjátok!

Bonyolult? Leírni… 🙂

Hozzászólásaitokat pedig lehetőleg a kategóriákhoz fűzzétek – értelemszerűen. Később, ha visszajöttök látni fogjátok az új hozzászólásokat a bal oldali menüsorban.Minden táborozó jogosult lesz új témakör nyitására a későbbiekben. Észrevételeknek, javaslatoknak, bírálatoknak pedig kifejezetten örülnék!!!

Azokat akik regisztráltak, de nem kaptak jelszót, kérem jelezzék e-mailben és próbálok küldeni, vagy törlöm a regisztrációt és újra fussatok neki.

*…mint egy cyber-guru úgy beszélek, pedig ez csak a második honlap, amit elkövettem… 😀

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Sipkovits Gizella
Sipkovits Gizella
14 éve

SZIASZTOOOK!Nagy nehézségek árán,de itt vagyunk VELETEK!!Végre!Laci és Gizuska!
Csizi Bácsi!!Nagy vagy!Te nem csak a rendelődből tudsz gyógyítani,de az interneten is.Már alig várjuk a találkozást VELETEK!!
Gizuskával arról beszélgettünk hazafelé,hogy ha kihagytuk volna ezt a tábort talán életünk egyik legnagyobb élményétől fosztottuk volna meg magunkat.Nagyon köszönjük mindannyiotoknak ezt a fantasztikus együttlétet!Óriási volt!

csizi
csizi
14 éve

A honlap formájának a megváltoztatását az indokolja, hogy a régi sablonon számos funkció nem működött. Ez is csak béta verzió, ne lőjek holnap negyven százalékot, ha nem így van … 😀

csizi
csizi
14 éve

Sziasztok, amint látható, kissé variáltam a színekkel, ez lesz a végleges. Két népszerűtlen kategóriát töröltem – továbbra is használjátok a honlapot egészséggel! A Sziget SZIVE Egyesület honlapja felkerült a linkek közé.

sziszi
sziszi
14 éve

Sziasztok,mi is jövünk szilveszterezni!Júlcsi,Sziszi

csizi
csizi
14 éve

Kedves Táborlakók! Azt bizonyára látjátok, hogy Lajos kénytelen volt a paksi beszámolót a litéri versenyhez fűzve írni. Ennek oka teljesen az én bénaságom, de kiküszöböltem azóta.

Tehát a jobb oldalsávban láttok öt kategóriát. Az Ebédlőbe minden mehet, teljesen kötetlen. A Versenykiírások egyértelmű. Az „Élmények, beszámolók versenyekről” rovatot, ha beszámolót írtok, a jövőben úgy használjátok, hogy kattintsatok erre jobb oldalon és a megjelenő lapon görgessetek a lap aljáig, ott megjelenik majd a Versenyélmények rovat.

Lehet a főoldalra is beszámolót tenni – ahogy én írtam pl. Szigetszentmiklósról – de akkor küldjétek el nekem a beszámoló szövegét és elhelyezem a nyitólapon. Értelemszerűen, ha valaki a nyitólapon szereplő versenyhez fűz hozzászólást, akkor azt oda tegye, nem szükséges a Versenyélmények rovathoz görgetni ill. abba írni.

Nyitottam egy új kategóriát „Hová megyünk a hétvégén?” címmel, ide írjuk ezentúl, hogy ki hová készül.

Holnap még lehet küldeni képeket a Fotópályázatra, október 1-én nyilvánossá teszem a képeket és indulhat a szavazás!!! 🙂

Robi
14 éve

Sziasztok!

Üdvözletünket küldjük Paksról és nagyon örülünk, hogy köztetek lehetünk, ha csak így virtuálisan is!
Remélem nemsokára személyesen is viszontláthatjuk egymást. Lali volt kedves és meghívott bennünket szílveszterre, amit természetesen elfogadtunk és ezúton is köszönünk! Sajnos az idén a tábor kimaradt munkahelyi gondok miatt, de jövőre mindenképpen próbálom másként intézni a dolgokat! ( ez nem fenyegetés ):)

Baráti üdvözlettel: Makai Robi , Heléna ,Petra

Jankó
14 éve

Képzeld Csizi, még mindig nem érkezett meg a tollszállítmány. Fogalmam nincs mit csinálnak.
Ennyi idő alatt a Jupiterről is ide kéne érnie.
Tisztára ki vagyok ettől a tolvaj postától.
Megint elloptak 50 db menetes rézhegyet.

Azonnal csinálom, ha megérkezik a csomag.

üdv:

csizi
csizi
14 éve

Új év, megújult külső! Remélem elnyerte tetszéseteket, ha igen, akkor megígérem, hogy egy évig nem nyúlok hozzá 😀 😀 !!!