Fotópályázat 2010.

Kedves Táborozók!

Lalival megbeszéltem, hogy a tavalyi sikeres fotópályázatot idén is meghirdetjük. Kérlek Benneteket, hogy családonként az öt legjobbnak ítélt felvételt küldjétek el nekem, címmel ellátva!!!, legkésőbb szeptember 15-ig. (doktorcsp’kukac’gmail.com) Ezt követően a beérkezett képek véletlenszerű sorrendben megjelennek az oldalon. Ezután valamennyi táborozó szavazhat, az általa legjobbnak tartott három képre, sorrend megjelölésével. Az első helyen megjelölt kép 3, a második 2, a harmadik 1 pontot kap. A szavazás október 10-én zárul, eredményhirdetésre az Őrangyal jótékonysági versenyen kerül sor. Várom a képeket!

Szeretném ismét felhívni figyelmeteket arra, hogy szívesen kiírom és elküldöm bárkinek postán azt a 360 képet, amit én készítettem. Nemcsak emlék, mert mindenkit megörökítettem lövés közben, lehet elemezni a mozdulatokat, tanulni belőlük! Ha igénylitek, kérek egy mailt a címetekkel.

A honlappal kapcsolatban néhány aktualitás:

* jobb oldalon az „Oldalak” bővült egy ponttal, Segítség honlapunk használatához címmel.

* A jobb oldali oszlop „Fontos!” elnevezésű dobozából azonnal eléritek az Ebédlőt, célszerű lenne, ha ezt használnátok kötetlen beszélgetésre (pl. névnapi köszöntések, stb.)

* Ugyancsak a jobb oldalon találhatók a „Közelgő versenyek”. Felteszem a kérdést: továbbra is hozzak át az eddigi gyakorlatnak megfelelően szinte mindent a SZIP versenynaptárából, vagy tartsuk ezt fenn kizárólag a táborozók által szervezett versenyeknek? Ha utóbbi mellett döntötök, akkor viszont kérlek mindenkit, hogy szóljatok, melyik versenyt tüntessem fel.

Nagyon örülnék, ha sok kép érkezne a fotópályázatra, hiszen tavaly is nagyon jól sikerült, szép emlék a 2009-es táborról! 🙂

A nap süssön Rátok!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Keresztes Ádám
Keresztes Ádám
13 éve

Sziasztok!
Mostanában sokat gondolok az íjásztáborra és rátok.Már várom a következőt.

Üdv: ÁDÁM Keresztes

Lali
Lali
13 éve

Szia Ádi!
Már csak 330-t kell aludni. 😆
Üdv.
Lali

Lali
Lali
13 éve

Szia Csizi!
Hány pályázó van?