Fotópályázat 2010.

Kedves Táborozók!

Lalival megbeszéltem, hogy a tavalyi sikeres fotópályázatot idén is meghirdetjük. Kérlek Benneteket, hogy családonként az öt legjobbnak ítélt felvételt küldjétek el nekem, címmel ellátva!!!, legkésőbb szeptember 15-ig. (doktorcsp’kukac’gmail.com) Ezt követően a beérkezett képek véletlenszerű sorrendben megjelennek az oldalon. Ezután valamennyi táborozó szavazhat, az általa legjobbnak tartott három képre, sorrend megjelölésével. Az első helyen megjelölt kép 3, a második 2, a harmadik 1 pontot kap. A szavazás október 10-én zárul, eredményhirdetésre az Őrangyal jótékonysági versenyen kerül sor. Várom a képeket!

Szeretném ismét felhívni figyelmeteket arra, hogy szívesen kiírom és elküldöm bárkinek postán azt a 360 képet, amit én készítettem. Nemcsak emlék, mert mindenkit megörökítettem lövés közben, lehet elemezni a mozdulatokat, tanulni belőlük! Ha igénylitek, kérek egy mailt a címetekkel.

A honlappal kapcsolatban néhány aktualitás:

* jobb oldalon az “Oldalak” bővült egy ponttal, Segítség honlapunk használatához címmel.

* A jobb oldali oszlop “Fontos!” elnevezésű dobozából azonnal eléritek az Ebédlőt, célszerű lenne, ha ezt használnátok kötetlen beszélgetésre (pl. névnapi köszöntések, stb.)

* Ugyancsak a jobb oldalon találhatók a “Közelgő versenyek”. Felteszem a kérdést: továbbra is hozzak át az eddigi gyakorlatnak megfelelően szinte mindent a SZIP versenynaptárából, vagy tartsuk ezt fenn kizárólag a táborozók által szervezett versenyeknek? Ha utóbbi mellett döntötök, akkor viszont kérlek mindenkit, hogy szóljatok, melyik versenyt tüntessem fel.

Nagyon örülnék, ha sok kép érkezne a fotópályázatra, hiszen tavaly is nagyon jól sikerült, szép emlék a 2009-es táborról! 🙂

A nap süssön Rátok!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

0 hozzászólás a(z) Fotópályázat 2010. bejegyzéshez

 1. Csizi mondta:

  Örömmel jelentem, hogy máris érkezett öt fantasztikus, csodálatos, gyönyörű, szép, mulattató – ebben a sorrendben 🙂 – felvétel egy pályázótól!

  Ha már a honlapról is szóltam pár szót fentebb, egy kis érdekesség! rendszeresen figyelem a látogatottsági adatokat, a legutóbbi 500 vendégünk között volt kanadai, spanyol, finn stb. olvasó! (A romániainak csúfolt, az alighanem én voltam Erdélyből.)

 2. Csizi mondta:

  Örömmel jelentem, hogy újabb képekkel gazdagodott a választék, mindenkit bíztatok, hogy küldjétek, küldjétek a képeket 🙂 !!!

  A kiírásban ugyan nem tüntettük külön fel, de természetesen a júliusi idei első tábor képeit is várjuk és a csak azon résztvevők is ugyanúgy szavazhatnak!!!

 3. Keresztes Ádám mondta:

  Sziasztok!
  Mostanában sokat gondolok az íjásztáborra és rátok.Már várom a következőt.

  Üdv: ÁDÁM Keresztes

 4. Lali mondta:

  Szia Ádi!
  Már csak 330-t kell aludni. 😆
  Üdv.
  Lali

 5. Csizi mondta:

  Holnap jár le a képek beküldésének határideje. A beérkezett pályaművek szeptember 18-án jelennek majd meg az oldalon, addig várom még a későn eszmélők alkotásait 🙂 !

 6. Lali mondta:

  Szia Csizi!
  Hány pályázó van?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .