Farsangi Sportbál Alsóörsön

Azzal, hogy az Alsóörs SE Íjászszakosztályának tagjai vagyunk, jó társaságba keveredtünk. 🙂 Hitvesemmel nem vagyunk bálozós típusok, de ennek a meghívásnak nem tudtunk ellenállni, örömmel mentünk, mi több eljött velünk Benedekkel Milla, –  Benedek szíve választottja – is.

A bál helyszíne a Sportcsarnok volt, színes lufik, a Búgócsiga zenekar élőzenéje és bevezetőként az Acro Dance tánccsoport látványos műsora gondoskodott a jó hangulatról. Ezt követték emlékplakettek átadása a szakosztályok legjobb sportolóinak, az íjászok közül dr. Morzál Ádám lett a legeredményesebb felnőtt, míg Ficsor Attila utánpótlás korú díjazott. Ezúton is szívből gratulálunk!

A folytatásban azután igazi zenés-táncos báli hangulat kerekedett, finom vacsorát kaptunk. Sajnos mi a távolság miatt kevéssel 10 óra után eljöttünk, de így is nagyon jól éreztük magunkat. Őrizze a bál emlékét néhány fénykép, amelyeket ezúton is köszönök Dienes Lászlónak!

Fotó: Dienes László

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments