Eső mossa – Suli Íjász Bajnokság Felsőörsön

2013. május 12-én megrendezésre került Felsőörsön a Közép-dunántúli Régió részére a Suli Íjász Bajnokság. A helyszín a felsőörsi focipálya volt. A környezet nagyon szép, a szervezés és lebonyolítás precíz és profi volt.

A regisztrálás és felszerelés ellenőrzését követően pontosan 11.00 órakor kezdődött a bajnokság .Az időjárás ekkor még kedvezett a versenyzőknek, de az első fordulót követő szünetben eleredt az eső, és erős szél kerekedett. Az íjászok ennek ellenére nagyon fegyelmezetten pontosan felsorakoztak a második fordulóra is. Minden versenyző igyekezett a rossz idő ellenére a legjobbat kihozni magából. A szülők egy része a pálya szélén felállított sátor alatt szurkolt gyermekének, míg mások vállalták az esőt, és a zord szelet is. A sátor alatt próbáltuk szárazon tartani az íjakat a lövések között, és szárítgattuk a nyílvesszőket.A beírólapok vezetése kicsit nehézkes volt a folyamatos eső miatt.

A gyerekek minden viszontagság ellenére nagyon jól teljesítettek, gratulálunk a bajnokoknak és valamennyi nevezőnek!

Jövőre újra ugyanitt(?) (csak kicsit több napsütéssel)!

… Lehet,hogy esőtáncot kellett volna járnunk?

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments