DTK első fordulója Alsóörsön (9.)

Ismét hosszabb versenyszünet előtt, igyekszem nem az utolsó pillanatra hagyni beszámolómat. Elindult a 2016-os Dunántúli Terepíjász Kupa, a tervezett öt forduló közül az elsőt egyesületem, az Alsóörs SE Íjász Szakosztálya rendezte.

Terepversenyeknek Alsóörsön komoly hagyományuk van, elég csak a tavaly rendezett Országos Bajnokságra gondolnunk. Ennek megfelelően a sporttársak ismét remek, technikás pályát építettek. Az időjárásra sem lehet panasz, igaz a nyílt területeken erős szél fújt, az erdőben azonban a fák lecsillapították erejét. Viszonylag szép számú nevező volt, nagyon jó ütemben haladtunk célról célra, nem volt torlódás.

Az eredményhirdetésre is rövid idő alatt sor került (nem volt laptop 😉 ), négy óra felé mindenki elindulhatott hazafelé. Sajnos kategóriámban egyedüli induló voltam, annak viszont örülök, hogy új és nagyon nehezen megszokható íjammal, nem hozzá való vesszőkkel is sikerült azt a pontszámot meglőnöm, amit korábbi versenyeken szívemnek oly kedves, ám számomra már túl erőssé vált korábbi íjammal szoktam.

Igaz nem egyesületünk rendezésében, de legközelebb is ezen a helyszínen versenyzek majd, május 1-én Fix 3D lesz ugyanitt, kíváncsian várom, hogy ebben a terepíjász „szentélyben” milyen lesz egy 3D megmérettetés 😉 !?!

(Távolság 160 km; göngyölítve 1470 km)
(nevezési díj 3500 Ft; göngyölítve 24700 Ft)

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments