A 2010-es cserépváraljai program

Sziasztok!

Megkezdjük a felkészülést a táborra. Idén, mint sokan tudjátok 2 turnust terveztünk.
Az első turnus július 5-11 között, a második turnus augusztus 9-15 között lesz. Ez azt jelenti, hogy hétfőn érkezünk, és a következő hétfő reggel utazunk haza.
Idén a tábor 2 nappal hosszabb lesz, ebből adódik, hogy az díja is egy kicsit több lett.
Az idei tábor költsége: 34000.-/fő, napra lebontva ugyanannyi, mint a tavalyi költség.

-Akik még eddig nem nyaraltak velünk, pár mondat mire számíthatnak.
A tábor nagyon szép, csendes erdei környezetben van Cserépváralja után. Az udvaron 4 faház van és egy nagy kőépület, amiben található a többi szoba és egy nagy ebédlő. Külön kőházban található a női és férfizuhanyozó, ami nagyon kulturált, tiszta 5 zuhanyfülke van benne. A szobák úttörőtábor jellegűek, emeletes ágyakkal. Ágyneműt biztosítanak, de aki kényesebb és szeretne a sajátjában aludni, hozzon magának. Az ebédlőben van egy tv, (de persze mi szeretnénk, ha inkább más programokkal töltenénk az időt), egy hűtőszekrény. Aki kávézni szeretne, annak van egy kotyogós kávéfőző a konyhában, azt használhatjuk. (Akinek nem jó annak kellene hozni helyette másikat.) Az udvaron található: tábortűznek való hely, pingpongasztal egy hatalmas focipálya körülötte erdővel. tollas és röplabda pálya. A faluban van, egy Coop üzlet, 17 óráig van nyitva. A tulajdonosok háromszori étkezést biztosítanak, ( 2x meleg 1x hideg ) és mindennap 2-2 kedves mosolygós asszonyka gondoskodik rólunk. Röviden ennyit a helyszínről és most néhány dolog a programokról.

Első nap
Mindenkit szeretettel várunk, úgy délig azért szeretnénk, ha megérkeznétek. Délután 3 órára tervezzük a tábornyitást és utána már meg is rendezzük az első íjászversenyt, (egymásért lövés-közös százalék felmérés, amit a tábor végén is megismételünk – Fita verseny) Az első nap meleg vacsora az első étkezés. Este tábortűz. Kormorán est. (Zenés verses előadás) A tűz mellett szeretnénk, ha mindenki mesélne magáról, hiszen már sokszor találkoztunk versenyeken, de szeretnénk, ha jobban megismernénk egymást. Szeretnénk, hogy minden család készülne valamilyen produkcióval. Ez természetesen szabadon választott. Ha szükséges segítünk ötletekkel.

Második nap
8 – 9 óráig reggeli
9 – 11 óráig Íjász váltóverseny tréfás feladatokkal
11 órától ismerkedés a rovásírással (erre, ha lesz jelentkező szeretnénk minden nap időt szakítani.
13 óra ebéd (meleg étel)
14-15 óráig Tollaslabda bajnokság
15-16 óráig felkészülés az íjászversenyre
16 óra íjászverseny tréfa és örömíjász verseny (Lali féle)
18.30 óra vacsora (meleg étel)
Vacsora után karaoke

Harmadik nap
Ha az idő engedi strandolást tervezünk Bogácsra. Reggeli után indulunk, Szeretnénk úgy hazaérkezni, hogy a 16 órakor az íjászversenyünket, 3D vadászversenyt megtarthassuk. Előtte cukrászdalátogatás.
18.30 óra vacsora (meleg étel)
Vacsora után: Filmvetítés: Kertmozi

Negyedik nap
Felépítjük a Koreai WTAF. pályát, melyen mindenki kipróbálhatja saját magát. Az eredmények ismeretében mindenki megtudhatja hol végzett volna a rangsorban, Koreában.
13 óra ebéd (meleg étel)
Utána páros tollaslabda bajnokság, korosztályos díjazással. Felkészülés az íjászversenyre.
16 óra íjászverseny MHIT verseny selejtezőkkel döntővel
18.30 óra vacsora (meleg étel)
Vacsora után: Éjszakai lövészet. Projektoros kivetítéssel.

Ötödik nap
Kirándulás a Kaptárkövekhez
13 óra ebéd (meleg étel)
Röplabda bajnokság.
16 óra íjászverseny Egymásért lövés % felméréssel FITA
18.30 óra vacsora (meleg étel)
Vacsora után: Táncház. Házaspáros családi vetélkedő

Hatodik nap
Nyilvános íjászverseny (szip-en a kiírás rövidesen megtekinthető) a táborlakóknak természetesen ingyenes. A 3szori étkezés a megbeszélt napirend alapján.
Este karaoke buli, táborzárással. Az íjászverseny a táborlakók számára 2 napos lesz. Természetesen indulnak az egy napos versenyben is, de külön díjazásért a második nap végén is hirdetünk eredményt.

Hetedik nap
A nyilvános íjászverseny második napja, most már csak a táborlakók között.
13 óra ebéd
Szabadfoglalkozás
16 óra Lissonium Kupa
18,30 vacsora
Filmvetítés

Nagyon röviden ennyit szerettem volna írni, remélem, mindenki jól fogja magát érezni.
Ha valakinek van valami jó ötlete, akkor a programba be lehet illeszteni. Természetesen mindenki azon a programon vesz részt, amelyikhez kedvet érez. Ez a program tervezetett kedvcsinálónak szántuk reméljük elnyeri tetszéseteket.
Ha bárkinek bármi kérdése lenne szívesen állunk mindenki rendelkezésére. (email: dombimusic@gmail.com tel:06 30 9917 837)

Köszönjük szépen Dombóvári Lajos Dombóvári Andi

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Robi
Robi
14 éve

Lacikám!

Boldog születésnapot kívánunk!

Makaiék