Téllövés Pátyon

Mióta először íjat vettem a kezembe, Páty kihagyhatatlan! Nagyon nívós és főleg hangulatos buliverseny, jó társaságban. Idén sem volt másképp, örülök, hogy a mi íjásztáborunk majdnem teljes létszámban jelen volt.
Ismét csak köszönet jár Andinak és Lajosnak a rendezésért, a gördülékeny versenyadminisztrálásért! Külön varázs, hogy sikerült torlódás nélkül lebonyolítani a versenyt ilyen nagy létszámú résztvevővel!

Nagyméretű diavetítés megtekintéséhez kattints ide!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
HOD
HOD
14 éve

Az első szó tényleg a köszöneté Andinak és Lajosnak.Akinek ígértem még ma elküldöm a képeket.
Lacus egész jól fotózott.:)

julcsimama
julcsimama
14 éve

Sziasztok drágáim!
Köszönöm a Jóistennek és nektek, hogy ennyien eljöttetek, és együtt lehettünk Pátyon.Ismét nagyon jó volt veletek.Nagyon jó élvezetes és változatos célok voltak, mint ahogy Lalikától és Andikától megszokhattuk.Három verseny egy napon,nagyon szuper volt.Köszönjük!
Vasárnap viszont ahelyett,hogy otthon maradtunk volna és Istennek szenteltük volna a napot,nem mi elmentünk Budakeszire a vadászversenyre,nem is volt rajta áldás.Nem a nomád Íjjal lövőkre méretezték a távot sikerélmény alig volt.Úgy gondolom hogy ide soha többet nem jövünk.Tehát mindenki jól döntött aki otthon maradt!További szép napokat Kívánunk nektek szeretettel ölelünk mindenkit.Júlcsi,Sziszi.