Számvetés

Új naptár kerül a falra, az évszám eggyel nő, eget színező tűzijátékok pufogásai emlékeztetnek rá. Ezt az oldalt kizárólag a magam örömére (már ha egyáltalán létezik még ilyen) írogatom, napló íjászversenyekről, ennyi, nem több, az sem érdekel, ha rajtam kívül senki más sem olvassa.

Magunk mögött hagytunk egy íjászévadot, ideje van számvetést készíteni. Milyen volt számomra? Rövid. Március 15-én versenyeztem először, ha nem számítom a decemberi alsóörsi epilógust, október 11-én voltam utoljára versenyen. Volt két íjásztábor, a hagyományos, magas szakmai értéket képviselő alsóörsi, a baráti összejövetelként is felfogható cserépváraljai – halálos dózisú lövésszámmal :-).

A versenyek színvonalára semmi panaszom nem lehet, letisztult a dolog, terep, vagy 3D, 1-1 örömíjászat. Nagyon jó volt mindkét versenysorozat, ahol összetettben értékeltek: a Dunántúli Terepíjász Kupa, és a 7 fordulós DDR (3D), ahol 5 fordulót teljesítettem. Remélem ezek a sorozatok a jövőben is megrendezésre kerülnek, olyan szervezéssel, hogy ne legyenek ütköző időpontok.

Egyetlen negatívumot tudnék kiemelni. Elképesztő, hogy 5-6 honlapról kell összeollózni a versenykiírásokat. Egyszerűen nem értem ennek okát, hiszen minden versenyszervezőnek jól felfogott érdeke, hogy minél többen tudomást szerezzenek versenyeikről. Hallottam olyan véleményt, hogy a Facebook-ra helyeződtek át a kiírások. Aki nem regisztrált FB felhasználó, az menjen el a sakkszakkörbe? Ez egy komoly, megoldandó probléma!!! Nekem sokszor kell hétvégén dolgoznom, utolsó pillanatokban tudomásomra jutott versenyekre már képtelen vagyok elmenni. (Ki nem szarja le???)

Végül köszönöm az Alsóörs SE Íjász Szakosztályának és Molnár Ferenc szakosztályvezetőnek, hogy hitvesemmel továbbra is az Egyesület színeiben versenyezhetünk !

Minden íjásztársamnak és barátomnak ezúton kívánok boldog új évet, adjon Isten szebb jövőt!

 

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments