Pátyi kikelet

Mostantól számítva már csak hatot alszunk és Páty felé vesszük az irányt, hogy megkezdődjék számunkra a 2013-as íjászszezon. November eleje óta… negyedév rohant el! Dombóvári Lali rendezte pátyi versenyek méltóak nevükre: öröm íjászni ott!

Elnézve a tavaszi versenynaptárt, több dolog is szembetűnő… Rögtön március 30-a, amely nagyszombat, tudom, ez keveseket tart vissza (minket például igen)… azután április 14-e (vasárnap), amikor 150 km-es körön belül lesz Halászi, Paks és Rezi, miközben 13-a (szombat) üresen áll. Nem lehetne ezeket valahogyan összehangolni?

Az is szomorú, hogy a közvetlen környékünkön jóformán semmilyen verseny nem lesz – majd májusban Bodajk. Az alsóörsi terepverseny idejét nem sikerült megtalálnom, Csákváron sem írtak ki versenyt és – úgy tűnik – a Bakonyt íjászokkal benépesítő Fix-kupák is a múlt részévé váltak.

Nem könnyű összefésülni a versenykiírásokat, a SZIP-en sem szerepel sok olyan, amelyet máshol megtalálni, íme a MISZ versenynaptár a mai állapot szerint.

Na ennyi vasárnap esti morgás elég volt, ha minden jól megy, a pátyi versenybeszámolóval folytatom.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .