Kárpótlásul Zalaköveskút!

Diavetítés megtekintéséhez kattints ide!

Kárpótlásul a szombati teremversenyért és a hatvani rettenetért, – köszönhetően hajnali ébredésemnek – Zalaköveskútat vettem célba. Bendi és Márti még aludtak, amikor ködszitálásban elindultam. Másfél órás gurulás után érkeztem a helyszínre.

Sajnos ott is nagy köd volt, pedig azt hiszem, hogy napos időben csodálatos zalai tájon került a verseny megrendezésre. 102-en álltunk rajthoz, minden kategóriából jöttek versenyzők – szép számmal. Tradisok közül elsősorban a Nyugati Gyepű harcosai jelentek meg, de örömmel üdvözöltük egymást a Hegyi Farkasokkal is. A verseny hagyományos 3D vadászverseny volt, 20 cél, célonként két, egyenértékű lövés. A karók végre emberi távra voltak leszúrva! Ismét egy jó csoportba kerültem.

A pálya biztonsága a legkényesebb igényeknek is megfelelt. A verseny kis csúszással kezdődött, de ez sem volt vészes. Változatos volt az állatok kihelyezése is, egy-két lőállás megközelítését nehezítette a csúszós sár. Nagy szintkülönbségek nem voltak. Talán egy dolgot hibáztak el a szervezők: mi összesen négyen voltunk, előttünk viszont egy hét tagú csapat lőtt, állandóan várnunk kellett. Ha egy kicsit jobban széthúzzák a mezőnyt, akkor ez is elkerülhető lett volna. De ennél nagyobb hiba soha ne legyen! A beírólap is nagyon jól szerkesztett volt, nagy, áttekinthető és göngyölítés nélkül is pillanatok alatt lehetett összesíteni a pontszámokat.

Az eredményhirdetést és a kajaosztást nem vártam meg, hogy a hétvégéből pár órát a családommal is tölthessek, így erről nem tudok nyilatkozni. Hat pont híján meglőttem az ötven százalékot, ami tekintettel a karók viszonylagos közelségére nem túl fényes eredmény. De majd csak összeszokom az új íjammal és vesszőimmel!

Nagyszerű verseny volt, némileg kárpótolt az elmaradt szombatiért is.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

0 hozzászólás a(z) Kárpótlásul Zalaköveskút! bejegyzéshez

 1. HOD mondta:

  Csizi szabad tudni bővebbet az új felszerelésről?

 2. csizi mondta:

  Íme az íj:

  A vesszők “MJ” márkejelűek, új felfutó típus!

 3. HOD mondta:

  Jujj ez gyönyörű.
  Így a C formája alapján brutál gyors egy jószág lehet.Kívánom legyen hűséges társad sokáig!

 4. csizi mondta:

  Köszönöm! Valóban gyors, de nagyon ideges is. Még a végén muszáj megtanulnom lőni 🙂 !

 5. HOD mondta:

  Hááát Csizi ezt a szépséget úgysem tudod majd hosszabb időre letenni.
  Akkor meg észre sem veszed és nagyon együtt lesztek.
  Az MJ csak nem Makai Janit rejti?:)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .