Íjászszilveszter után, 2010 elején…

Nos Drága Barátaim, hazaértünk a várva-várt szilveszteri találkozóról. Ismét csak köszönet a Dombóvári családnak a ragyogó szervezésért, beleértve ebbe a szeptember óta tartó előkészületeket, az íjászverseny, a tollas- és röplabda-megmérettetés ötletét, a vetélkedőt és persze az óévbúcsúztató estet is! Remélem, hogy mindannyian jól éreztük magunkat!

Szokásunktól eltérően lényegesen kevesebb fényképet készítettünk, ezért arra kérek mindenkit, hogy küldjetek nekem fotókat a doktorcsp’kukac’gmail.com címre, hogy felrakhassam a honlapra. Kilián Gyuri javasolta, hogy ismét hirdessünk fotópályázatot, ennek nincs semmi akadálya! Visszaidézendő a szilveszteri hangulatot, íme pár fotó [IGEN JELENTŐSEN FRISSÍTVE!]:

Nagyméretű diavetítés megtekintéséhez kattints ide!

Újabb képek érkeztek!!!

Nagyméretű diavetítés megtekintéséhez kattints ide!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

0 hozzászólás a(z) Íjászszilveszter után, 2010 elején… bejegyzéshez

 1. Robi mondta:

  KEDVES BARÁTAIM!

  Az első szavak, most is a köszöneté!Köszönet mindazoknak, akikkel együtt tölthettük ezt a pár csodálatos napot! Helinek,Petrának és nekem ez különösen nagy élmény volt, mert mint tudjátok mi sajnos nem lehettünk ott tavaly augusztusban a Cserépváraljai táborban és ha nem is az egész tortát kaptuk meg, de abból egy szeletet mindenképp. Külön egy óriási köszönettel tartozunk a DOMBÓVÁRI családnak a szervezésért és fáradozásért amivel összekovácsolja ezt a csapatot! Ami számomra különösen nagy jelentőséggel bírt, hogy a régi barátok mellé újabbakat szerezhettünk.

  Mi már nagyon várjuk a következő alkalmat, ahol együtt lehetünk!

  Mégegyszer köszönjük mindenkinek a kedvességet amivel fogadtatok és elfogadtatok bennünket!

  Csókolunk benneteket!

  Heli,Petra,Robi

 2. kili mondta:

  Meghatóak a szavaid Robi Nagyon sok fényt hoztatok ti is közénk,mint ahogy a másik két család is hiszen ők sem voltak még a nyári táborban Így van ez jól.A sok fény hatalmas fénysugárrá fog egyesülni, melyet a szeretet tart össze. S a fénysugár őrzője a DOMBÓVÁRI CSALÁD Sokáig így legyen.

 3. csizi mondta:

  Az új képek készítőjét szándékosan nem tüntettem fel … hátha lesz ismét fotópályázat! Küldjétek a képeket, folyamatosan töltöm fel, amint megérkeznek!

  Remélem “Drágáim” kipihentétek magatokat, elvégre holnap … kezdődik az iskola :-((((, a munka (homloktörlő, nagyon elkeseredett hangulatjel….). Viszont … erőt ad, ha visszagondolunk az eltelt napokra és nézzük a visszaszámlálást, alig több mint hét hónap, oszt’ Cserépváralja :-D!

 4. Dombóvári Lajos mondta:

  Sziasztok Drágáim!
  Köszönet a szép szavakért. Gyuri szavaival élve Szarvaskőn ismét kigyúlt a fény. Örülünk nagyon, hogy jól éreztétek magatokat. Egy hirtelen jött ötletből egész jó kis buli kerekedett ki.
  Megpróbálunk belőle hagyományt teremteni. Lehet, hogy nem ezen a helyszínen, de remélhetően ezzel a társasággal. Andival beszéltük, hogy a veletek töltött idő fele annyinak tűnik, mint valójában, minden perce ajándék. Köszönjük mégegyszer, hogy megtiszteltetek bennünket, reméljük rászolgáltunk a bizalmatokra. Január közepétől Cserépváralja az elsődleges. A tulajdonosokkal hétfőn felvesszük a kapcsolatot, ahogy van info egyből felrakom a honlapra. Köszönjük, hogy vagytok nekünk. A nap süssön rátok.
  Pusz
  Andi, Lali

 5. Bendi mondta:

  Nagyon jól éreztük magunkat, életemben először most várhattam meg az éjfélt!

 6. julcsimama mondta:

  Drágáim!
  Ez igazán felháborító ez a közöny, hogy ilyen kevés fotó érkezik a honlapra.(Én egyet sem csináltam és jogosan háborodok fel,mert ha csináltam volna hm. biztosan mutatnám nektek is, ugye hihető???)Nos Szépvölgyi Lacika fő lesipuskás, annyi előnytelen fotót készítettél,félkész állapotunkról holvannak!?Fényt kapott?Na jó, csak vicc volt.Márti,Csizi fotói nagyon édesek,nagyon jók,Gratula. Burlovics Era az IWIW.-re tett egy pár fotót nagyon jólsikerűltek gratulálok.Hajrá többiek!
  Puszi mindenkinek és Szebb Jövőt.

 7. csizi mondta:

  Csatlakozom Julcsi által megfogalmazottakhoz, sőt még azt is hozzátenném, egyáltalán érdemes küszködni ezzel a honlappal 🙁 🙁 🙁 ?!?

  (Én pl. az említett közösségi oldalt nem tudom megnézni.)

 8. Robi mondta:

  Mi ugyan felkészültünk fotózásra, de annyira lefoglaltak a programok, hogy eszembe sem jutott ez a dolog! 🙁

  Csizi!

  Szerintem igen is szükség van egy oldalra, ami ezé a közösségé, de ezt döntse el maga a közösség!
  Ha esetleg neked nincs időd , akkor biztos lehet rá megoldást találni.

 9. csizi mondta:

  Robi, ha egy mód van rá, ne harapd át rögtön a torkom és ne tévessz össze pl. Boarral!

  1./ nem hoztam semmiféle döntést a honlappal kapcsolatban;
  2./ egy szóval sem mondtam, hogy nincs rá időm (bár már a kezdetek kezdetén felajánlottam: ha akarja valaki csinálni, szívesen átadom);

  A kérdés amit feltettem pedig úgy szólt: “egyáltalán érdemes küszködni ezzel a honlappal?”

  Ezt azért tartom jogos kérdésnek, mert ha egy héttel táborzárás után mindössze egy embernek volt fontos képeket küldenie, ugyanakkor az IWIW-en megtalálhatók már fotók – szerinted nem vált okafogyottá ez a honlap? A kérdés tehát nyitott és ezzel még nem állítok olyat, hogy aztán hama-hama most azonnal resetelni fogom !!!!

 10. fomotkanylany mondta:

  Sok Boldog Névnapot Kívánunk a Kiss Attiláéknak!
  Puszi Erika!

 11. Sipkovits Gizella mondta:

  Sziasztok Mindenki!!
  Nagyon sok elnézzéssel tartozom mindenkinek,föleg azon kedves barátaimnak akikről fotókat készítettem, de még nem tudták élvezni a megnézését!!!
  A legnagyobb probléma ott kezdödőtt,hogy feltettem a számítógépre a képeket.Gondoltam Csizi nagymesternek elküldöm,de fogalmam sem volt,hogy hová mentette el a képeket ez a cudar gép.Ugyanis ki lett rajta minden cserélve mert már nagyon sz.. volt.
  Ez valószínüleg senkit nem érdekel,csak az hogy hol vannak a képek. MEGTALÁLTAM ŐKET!!!!!!!!!!
  Küldöm Csizinek,hogy feltudja rakni!!
  A másik dologhoz szeretnék szólni!
  Igenis kell Nekünk ez a honlap,mivel napmint-nap nem tudunk találkozni egymással és beszélgetni ügyes bajos dolgainkról,itt megtehetjük.JÓÓ barátok között vagyunk és ez a lényeg.Ha valakinek baja van megpróbálunk közösen segíteni, ha tudunk!!
  Nem ez a jóó??Én teljes mértékben a honlap mellett vagyok!!:)
  Köszönjük meg a megalkotó fáradságos munkáját!
  Csizi!!Küldöm a képeket!!

  Puszi Mindenkinek
  Laci

 12. Robi mondta:

  Csizi!

  Fogalmam sincs milyen “torok harapdálásról” beszélsz! Én csak a saját véleményemet mondtam el, miszerint egy honlapra szükség van!
  Ez melett csak merő jóindulatból szóltam, hogy ha esetleg nincs időd akkor valaki folytathatja a dolgot!
  Valamit te csúnyán félre értettél vagy félre akartál érteni!
  Hogy Boar , hogy kerül ide azt pedig végképp nem értem! 🙁

  Témát lezártam!

 13. Robi mondta:

  Gizus!

  Én pont erről beszéltem és számomra nem feltétlenül a képek a legfontosabbak, hanem a kapcsolattartás! Ez nem jelenti azt, hogy nem kellenek a képek, mert ez sem igaz. De legfőbb funkciója nem ez a weboldalnak, hanem amit leírtál, a kapcsolattartás!

 14. Dombóvári Lajos mondta:

  Szia Csizike!
  Én személy szerint nagyon fontosnak érzem a honlapot. Naponta 2x 3x biztos rákattintok. Nekem a tavalyi év egyik legszebb ajándéka volt. Szerintem hasznát is láttuk sokan. Az viszont tényleg jó lenne, ha jobban pezsegne az élet a site-on. Vegyétek DRÁGÁIM a fáradtságot és írjatok bármilyen témában, mert így érezzük, hogy törődünk egymással, fontosak vagyunk a másiknak. Ezek a minden ok nélküli kommunikációk nagyon jól tudnak esni az ember fiának. Jó, lenne, ha a frissen érkező családok is bekapcsolódnának. Úgyhogy Csizi papa csak hajrá, szerintem nagyon jó dolgot alkottál meg.
  Pusz
  Lali

 15. kili mondta:

  Látom beindult a beszélgetés, bár nem a legjobb irányba. Kérdésem az hogy szerintetek tud mindenki erről a lapról? Például Miskolcziék vagy Benesék és Moczárték?Mert nem tudom elképzelni miért nem jelentkeznek be, hiszen nekik is nagyon sok élményt nyújtott ez az évvége Üdv mindenkinek Gyuri

 16. Sipkovits Gizella mondta:

  Robikám!

  Laci vagyok csak Gizuska álnéven ezen a honlapon,hogy ne ismerjenek fel!!
  Azért ne hanyagoljuk el a képek jelentőségét sem, mert ugyebár ott vannak a családi albumok, amitől az embert a régi emlékek sokasága jó érzéssel tölti el.
  Én személyszerint így élem meg a képeket.Ha megnézem őket akkor visszagondolok azokra a dolgokra amik együtt történtek meg velünk és mindjárt közelebbinek érzem a következő találkozás idejét.
  Vagy eszembe jutnak azok akikkel már régen nem találkoztam de nagyon jól éreztem magam.
  Hát kellenek ezek a képek is!!Legalábbis Én így gondolom!
  És egyetértek mindenkivel aki a honlap mellett tette le a voksát!
  HAJRÁ A MI ÍJÁSZTÁBORUNK honlap!Csak pozitívan!!

  Puszi Laci(alias Gizuska)

 17. Robi mondta:

  Lacikám, a számból vetted ki a szót! 🙂

 18. Tóth Bálint mondta:

  Sziasztok!

  Mi is nagyon jól éreztük magunkat veletek. Elég rég leskelődünk már 🙂 és eddig csak a háttérből figyeltük az eseményeket. De nagyon örülünk ennek a honlapnak. És igen kíváncsiak vagyunk a képekre,mert hiába vittünk kamerát meg gépfényezőt is,de csak a bemelegítésről van kb 2 képünk,aztán csak útban volt a gép… 🙂
  Köszönjük,hogy ott lehettünk és itt lehetünk köztetek. Várjuk a legközelebbi alkalmat! Egy beöltözős farsangi buli??? 🙂
  pusziii Orsi és a Tóth-Móczár család

 19. Sipkovits Gizella mondta:

  Üdvözöljük a Tóth-Móczár Családot köreikben!!!
  Sokba fog még kerülni nektek,hogy itt lehettek!!
  És ezt vegyétek fenyegetésnek!!NA jó csak vicc volt!:))
  Akkor hullámozzunk!!!

  Puszi
  Laci&Gizuska

 20. Sipkovits Gizella mondta:

  Sziasztok!!
  Ezennel szeretném bejelenteni,hogy a hiányt pótoltam a képek a legmegfelelőbb helyen vannak és megnézésre várnak!!!:)))

  Puszi
  Gizuska&Laci

 21. Éberle Gyöngyi mondta:

  Az Éberle család is nagyon jól érezte magát!!!Jó volt újra együtt!Kicsit még mindig a Szilveszter hatása alatt vagyunk,főleg Kolos.Azóta felváltva énekelgeti a Mennyország touristot,a Gedeon bácsit,és a Csókkirályt.Sőt tovább megyek a helyi Ki mit tudon indulni szeretne énekes táncos produkcióval.Mindenkinek szeretném megköszönni a jó kívánságokat,igazán jól esett.Ezúton szeretnénk a kis Atinak és a nagyobbik Kiss Atinak boldog névnapot kívánni!!!Szuperek a képek,én is fogok küldeni egy párat.

 22. Ritus mondta:

  Sziasztok kedves Íjászok!!!

  Hát, én már nagyon régen jártam itt fenn… Este csak azon veszem észre magam, hogy már megint aludni kell? És már le is ragadt a szemem. Nem panasz, csak nem elég a 24 óra.
  Mi is köszönjük, hogy együtt lehettünk veletek, különös élmény volt. És nagyon várjuk a nyári tábort… borokat:) A mi képeink még mindig a gépben vannak, még mi sem láttuk, mert nem volt rá időnk. Mindjárt ‘előhívjuk’ őket, és közkézre bocsátjuk – kivéve amin Attila gatyában táncol íjjal a kezében 🙂 Na jó, olyan nincs is 😀
  Nagyon jó, hogy vagytok nekünk, mindannyian. Mostanában nehéz lenne enélkül elviselni a hétköznapokat. Ha elegem van, csak visszagondolok Lalira, amikor Tic-tac fogakat rakott magának, vagy Lacira, amikor rózsaszín szemüvegben bájolgott, vagy Robira, ahogy vetélkedőzött, vagy Ágikára, ahogy táncolt, vagy Atikámra, ahogy leütötte a tv-t a nagy kardozás közben, vagy Fefére, bármit is csinál, minden cuki, vagy Bendire, ahogy külön-külön mozgatja a füleit, vagy Csizire, ahogy kéri, hogy Bendi egyen levest, vagy Helénára, akit százféle finom süti vett körül, vagy Gézára és az ATV-re, vagy Sziszikére, ahogy számolt a röplabdában és még sorolhatnám, és már most is hahotázok magamban. A teljesség igénye nélkül soroltam mindezt, és még nagyon sokat tudnék. Remélem, senki nem bántódott meg 🙂
  Szóval, alig várjuk, hogy újra együtt lehessünk a nyáron. Azért is várom a nyarat, mert engem kikészít a hideg és a sötét. Bár ez a hó tényleg gyönyörű volt. És képzeljétek, a teraszunk előtti fán baglyok ülnek napközben, és alszanak. Nagyon cukik!!!
  Na jó, azt hiszem, bepótoltam minden elvesztegetett időt, talán sok is volt belőlem.
  Mindenkinek ezer puszit és ölelést küldünk
  Ritus, Attila, Rituka és Atika (a család, akiknél a gyerekeket ugyanúgy hívják, mint a szülőket 🙂
  Erika, köszönjük a névnapi köszöntőt!

  PÁÁÁÁÁÁÁ

 23. Ritus mondta:

  Sziasztok!

 24. Ritus mondta:

  Szia Gyöngyi!

  Egyszerre ültünk ide írni. Köszönjük a kívánságokat! És Kolosra szavazunk majd, ha benne lesz a tv-ben!!! 🙂
  puszi

 25. Ritus mondta:

  Ja, és ami lemaradt. Gyöngyi!!! Isten éltessen sokáig, füled (ne) érjen bokáig. Minden jót kívnáunk neked!!!!

  Kiss Család

 26. julcsimama mondta:

  Hűűűű ha,de nagy a pezsgés boldogan látom, hogy ennyi embert sikerült aktivizálni a honlapon .
  A képeket még nem láttam de biztos nagyon jók.
  Puszi.
  Júlcsi.

 27. Ritus mondta:

  Szia Julcsika!!!

 28. julcsimama mondta:

  Sziasztok drágáim!
  Isten éltesse az Attilákat szeretetben békességben boldogságban nagyon sokáig a kis családjukkal együtt.
  A képek szuperek köszönjük a készítőknek és Csizinek, hogy láthatjuk.Nagyon jó érzés olvasni a honlapot olyan picit mintha igaziból együtt lennénk.Köszönöm hogy vagytok nekünk. Mi most eltűnünk egy hétre síelni / Francia ország Risoul / Szeretettel ölelünk mindenkit.Jó éjszakát.Álmodjatok angyalkákkal.
  Puszi.
  Júlcsi.
  Sziszi.

 29. Robi mondta:

  Érezzétek jól magatokat!
  Kézre, lábra vigyázni, mert február 13-án Páty! 😀

 30. HOD mondta:

  Hölgyek Urak!
  Őrizzük meg Cserépváralja szellemét romlatlanul ha lehet!
  Vitatkozni ott a SZIP ez az oldal az igaz barátságokról szól és a kapcsolattartásról.
  Nagyn hiányoztok és sajnálom,hogy nem tudtam ott lenni Szilveszterkor.
  Ezért jó ide kattintani mert valakitől mindig jön egy fénysugár.

 31. HOD mondta:

  Jó,hogy legalább képileg résztvehetek én is.:)

 32. Kata mondta:

  Sziasztok Táborozók!

  Üdvözlet a Miskolczi családtól. Lalival és Andival éjféli bundáskenyeret fogyasztunk Lali pont a tea és a bundáskenyér csodás harmóniáját élvezve elmélkedik a nyári íjásztáborról és rátok gondol.
  Köszönjük nektek a szilveszteri élményt és hangulatot.

  Miskolcziék

 33. Kata mondta:

  Jó reggelt Kedves Táborlakók!

  A mi házunk környékén több ágra süt a nap, épp annyiban ahányan vagytok. Mindenkinek küldünk belőle, mert nekünk az a pár nap annyi fényt hozott, hogy tudnánk vele világítani bármilyen sötétben. A Zsombi rengetegszer emlegeti az új kisbarátait és még “énekelni” is szokott, ha rátör a boldogsághormon..:) ( pl. Kicsi gyere velem rózsát szedni) Köszönjük a törődést, hogy nem hagytatok minket egyedül, hiszen mi csak betoppantunk ebbe a nagy családba. Jó ide tartozni, az az igazság. Valahogy csak azt érzed: együtt vagyunk.
  Éneklés közben csak néztelek benneteket és azon gondolkodtam milyen ritka kincs ha egyszerre lélegeznek a különböző generációk. De tényleg. Már kicsit (na jó, nagyon) bánom, hogy a másik két kis törpénket nem vittük el magunkkal, de remélem őket is ugyanígy fogjátok fogadni és nekik is add majd annnyi pozitív energiát, mint Zsombinak. Kolosnak üzenem, hogy Zsombi szívesen látná egy lovagi tornára!!!
  Erika téged Zsombi külön puszil (többször is:-))).
  Na és persze kifejezni nem lehet, azt amit Andiék csinálnak, s ezt nem is lehet megköszönni. Igaz, mégis van rá mód!
  Egyszerűen csak Velük kell lenni, együtt lenni. Nevetni és élni azt az egyetlen életet amit kaptunk, mert mi úgy akarjuk élni, hogy ha vége lesz jót mozizhassunk. Ezért, bár mi még csak a küszöbön vagyunk, de mégis arra kérnék MINDENKIT éljük együtt a csodát, itt a honlapon és kinn az erdőben és a pusztában és éjfélkor bundáskenyér mellett, és minusz 10 fokban is és akkor is amikor konfliktus van alakulóban. Mert Mi mindent csak EGYÜTT TUDUNK MEGOLDANI!!!!!

  Hát sok csiga-biga puszi mindenkinek, kicsinek és nagynak!

  Kata

 34. Robi mondta:

  Sziasztok Miskolcziék!

  Személy szerint nagyon boldog vagyok, hogy megismerhettünk titeket! Annak is nagyon örülök, hogy ez nem csak 1-2 napra szólt, hanem itt is tartjátok a kapcsolatot velünk!
  Ahogy Gyuri bácsi is mondta, nagyon sok fényt hoztatok ti is közénk, amit remélem sokáig megörzünk!
  Ezért a bundáskenyér dologért egy kicsit irígyek is vagyunk, mert titeket csak egy pár kilométer választ el fizikailag is egymástól és bármikor beugorhattok egy egy jó szóra egymáshoz.
  Egyszer talán összehozunk egy kisebb party-t, addig is millió puszi nektek!

  Heli, Petra , Robi

 35. csizi mondta:

  Azt hiszem minden táborlakó nevében megköszönhetem a fényképeket! Ha van olyan kép, amit szeretnétek megőrizni, de más készítette, a tárhelyről simán le lehet tölteni. Ha valakinek még van valami a tarsolyában, küldje!

  Számomra is visszahozta az év vége perceit a képekkel való foglalkozás. Konfliktusok pedig nincsenek, csak … muszáj volt egy kicsit provokálni Benneteket, ennek hatására úgy megindult a képek áramlása, hogy felizzott az internet-kábel 😀 🙂

  Vagyis nincs és nem is lesz gond a honlappal, igyekszem naprakészen tartani

  Ami a bundáskenyér tea harmóniáját illeti: csodálatos festői leírás egy ilyen zord, csapadékos téli napon! (Nem is tudom mi lenne, ha ezt a rengeteg esőt hó formájában kaptuk volna. Minden esetre a különböző íjászversenyek szervezői tudhattak valamit, hiszen erre a hétvégére senki sem szervezett megmérettetést.)

 36. Kata mondta:

  Üdv a Makai Családnak!

  Robi! Mi is örülünk nektek és ígérem összehozzuk a partyt. Ha szépen megkérsz sütök bundáskenyeret is.:::)

  puszi
  Kata

 37. Robi mondta:

  Már alig várom!

 38. fomotkanylany mondta:

  Sziasztok.
  Ittvagyunk Apával és Lalival a korcsolyázás után… gazdagodtunk sok tapasztalattal és egy-egy lila folttal.
  Lali bemutatta nekünk a ” Hattyú halálából ” a ( világbajnoki kür része) dupla leszúrt ritbergert.
  Az aréna örjöngött… Apa majdnem szívinfartust kapott, mert azthitte,hogy földrengés van,de amikor a pályára nézett látta a Lalit felborúlva mint a cserebogarat.
  Lali körbenézett és remélte,hogy nem látta egy táborlakó sem… ésígy legközelebb eltudja mesélni majd nektek a csodálatos ugrás részleteit.
  DRÁGÁIM nyáron az íjásztáborban Burlovits István és Dombóvári Lajos fergeteges kürjét fogjátok megcsodálni, jegyeket elővételben a holnapi naptól lehet igényelni ezen a honlapon.
  Apának holnap megyünk a varrónőhöz ” tütükét” csináltatni.
  Lalira a ” Hattyúk tavából” a bolyhos nyuszitappancs szerepét osztjuk.
  Készülhettek transzparensekkel, zászlókkal, dobokkal és hajó kürtökkel.
  Apa és Lali életnagyságú fotóikkal.
  Búcsúzóul a következő informáciokkal szolgálunk: megkezdtük az íjászfarsang szervezését.
  Katának üzenjük,hogy a bundáskenyeret sajttal szeretjük!!!
  Puszi: Burlovits és Dombóvári család.

 39. Kata mondta:

  Kedve Burlovits és Dombóvári Család!

  Az üzenetet nyugtáztam. Holnap indulok Hollandiába a legjobb sajtokért. A farsangi buli nagyon klassz lenne, minden kisgyerekes családnak üzenem, hogy jelmezekkel doszt fel vagyunk szerelve, hívjatok bátran!:)
  Puszi: Kata

 40. Sipkovits Gizella mondta:

  Sziasztok Mindenki!!!

  Csak csatlakozni szeretnénk az elöttünk szólókhoz és Mi is nagyon nagy szeretettel üdvözöljük “CSALÁDUNKBA” a Miskolczi család apraját és nagyját.
  Bár mi személyszerint haragudhatnánk rátok,mert idejöttök,jól érzitek magatokat és tollasba elveritek a régi családtagokat!!::))Borzasztóóó társaság!!Ez csak vicc volt!
  Vagy nemis?!De tényleg nagyon örülünk,hogy velünk vagytok.Köszönjük

  Főmotkánylány-virágszálam!!

  Én máris szeretnék jegyet rendelni,de csak úgy a 4.-5. sor környékére,mert ha a Lalit fel fogja emelni Burlovits apuka vagy netalántán a fejefölé akarná emelni ezt a gyönyörűséges Hattyúleánykát akkor az első 3-sornak annyi lesz,de a világot jelentő deszkák is megfoglák sinyleni ezt a kis művészi csodát!!
  De azért csak gyakorolni-gyakorolni szorgalmasan!
  Az öltözőbe küldendő virágokat Hollandiából rendelem,az tuti!

  Puszi
  Gizuska&Laci/alias Gizuska/

 41. Dombóvári Lajos mondta:

  Ritkán gondolunk arra, hogy a szépen megterített asztal és a gusztusosan elkészített étel a szerető gondoskodás érzelmi asszociációját hordozza, magában. Az ételkészítés művészet és gondoskodás. A gondoskodás művészete. A gondoskodás pedig nem más, mint szeretet, ami a legerősebb kapocs az emberek között.
  Úgyhogy kívánok mindenkinek jó étvágyat a sajtos, virslis, ketchupos bundáskenyérhez, és bármihez, ami örömet szerez. Kicsit éhes lettem sütök magamnak egy szelettel.
  Az új barátainknak.
  Egy régi ősi bölcselet szerint:
  Az ember barátai a saját maga által választott családja. Én nagyon örülök, hogy új családtagokat köszönthetünk. Talán ilyenkor érzi az ember, hogy mi az igazi gazdagság.
  A nap süssön rátok: Barátaim

 42. Ritus mondta:

  Sziasztok!

  Csak kapkodom a fejem, hogy mennyi információ áramlott itt köztetek. Mindenkinek én is sok ölelést küldök, és mint ős-táncos, várom a fergeteges balett előadást a jégen, jég nélkül, merthát ugye nyáron lesz. Ha tartásproblémája lenne a fellépőknek, szívesen adok órát belőle. 🙂
  Amúgy nagyon hiányoztok!!!

  sok puszi
  Ritus

 43. fomotkanylany mondta:

  Drága és Egyetlen Lacink és Gizusunk:)!
  Külök köszönet nektekazért,hogy megjelentetek a Sziget SZIVE 2010-ben először megrendezésre kerülő íjászversenyén. / Persze Ági neked is külön köszönet /!
  Nagyon szeretünk titeket és én –> Ery különösen várom a Január 15-16-ot.
  Jólesz veletek kicsit, mintha a családotok része lehetnék, köszönöm szépen:)!
  Laciii neked még annyi, hogy a Motkány csapat oszlopos tagjának már bérelt helye van a Lali és Apu álltal bemutatott jégrevűre a páholyban:D!

  Kata akkor várjuk azt a híresbundáskenyér party-t….:)!Puszi mindenkinek a családodban,de , hogy kicsit elfogúlt legyek főleg Zsombinak:)!

  Ritus kedves…ti is nagyon hiányoztok már nekünk.

  Puszi: Era, Ági, Ery:)!

 44. Robi mondta:

  Kedveseim!

  Helénkével most nézegettük a versenyeinken készült fotókat.
  Sokakat felleltünk és szoriztunk is egy kicsit. 🙂

  Nagyon kellemes volt…

  Puszi nektek! 😉

 45. csizi mondta:

  Újabb fényképek érkeztek az íjászszilveszterről, köszönet értük!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .