Fotópályázat 2010. Íme a pályaművek !

Elérkezett a várva várt pillanat, megtekinthetitek a beküldők által legjobbnak gondolt felvételeket a 2010-es cserépváraljai íjásztáborokról. Ám nem a fotópályázat a lényeg, hanem az, hogy lélekben egy kicsit mindannyian újra Cserépváralján lehetünk, a képek visszarepítenek minket a közelmúlt varázslatos napjaiba! Ám ahogy Cserépváralján is sokat játszottunk, ahhoz méltóan válasszuk meg a tábor három legjobb fényképét is! Minden táborozónak van szavazati joga, a legkisebbtől a legnagyobbig!

Arra kérlek Benneteket, hogy legkésőbb október 10-ig küldjétek el nekem elektronikus levélben a szavazataitokat, oly módon, hogy írjátok le, melyik kép az első, a második és a harmadik helyezett Nálatok. Szavazatonként az első helyen megjelölt 3, a másodikon 2, a harmadikon 1 pontot kap, én egy táblázatban folyamatosan vezetem.

A diák fekete keretére kattintva az oldal elhagyása nélkül is elindíthatjátok a diavetítést, ám én azt javaslom, hogy ezúttal kattintsatok a kezdőképen látható nagy nyílra, ez elvezet a tárhelyre, ahol először válasszátok „Az összes megtekintése”, majd a jobb felső sarokban található „Diavetítés” lehetőséget és a billentyűzeten nyomjátok le az F11 gombot. Akkor válnak a képek teljes méretűvé és legjobban élvezhetővé.

Mindenkinek jó időutazást kívánok, eredményhirdetés október 16-án, a Segítő kéz versenyen lesz Budakalászon. Addig is a nap süssön Rátok 🙂 !


*

Diavetítés nagyban + nyomd az F11-et!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Lali
Lali
13 éve

Csúcsok a képek, frappánsak a címek. Nagyon jó volt végignézni. Fáj az oldalam a röhögéstől. Már most 10-nek odaadnám az első helyet. Nehéz lesz a választás. Rajta Drágáim szavazzatok! Köffer mamáék versenyén eredményhirdetés.

Fontos hír, hogy a mai nap Komáromban a Ketel kupán versenyeztünk. Az íjásztábor csapata, 18 csapat közül kiemelkedvén, a Nyílröptetők Társasága zászlaja alatt, immáron másodszor, véglegesen nyerte el a Ketel kupát. A lányok csodálatos teljesítménnyel a megtisztelő negyedik helyet szerezték meg.
Megtiszteltetés volt együtt küzdeni.
Éberle Félixxel Németh Julcsival
Miskolczi Csanáddal Éberle Gyöngyivel
Éberle Petivel Kutas Évivel
Németh Sziszivel Barát Erzsébettel
Bai Janival Szigetvári Józseffel
Éberle Kolossal

Szép emlékezetes nap volt. Jó emberekkel, jó helyen.
A nap süssön rátok.
Pusz. 😀
Lali

Nyikos Gy
Nyikos Gy
13 éve

BOLDOG KARÁCSONYT!!!!