Cserépváralja harmadszor

Drága Barátaim, kedves Íjásztársak!

Peregnek az órák és rövidesen bekövetkezik az a pillanat, amelyre egy éve várunk, ismét együtt leszünk Cserépváralján!

“Már Cserépváralján elhatároztam, hogy létrehozom az oldalt, ahová leírhatjuk élményeinket, emlékeinket, ahol folytathatjuk megkezdett beszélgetéseinket, elmondhatjuk hogy hová töltöttük fel a képeinket, beszélhetünk versenyekről, közzétehetünk versenykiírásokat és … együtt várhatjuk a 2010-es tábort, ahol épségben, egészségben, jókedvben és – reményeim szerint – egy felszabadult, fellélegzett ország polgáraiként térhetünk vissza.” – írtam alig több, mint egy éve.

Mindenki végezhet számvetést, mi az, ami egy év alatt megváltozott az életében, de egy dolog tagadhatatlan: elsősorban Lajosék jóvoltából tartottuk a kapcsolatot. Nem akarok most a “hétköznapi” versenyekkel foglalkozni – sokról beszámoltam – de Cserépváralja óta, volt nekünk egy tardosi közös szilveszterünk, egy fergeteges farsangi bulink…

Most még a várakozásé az idő, de rövidesen ott leszünk, Cserépváralja mesevilágában és biztos, hogy varázslatos élmények várnak ránk! Végtelenül fáj, hogy sokan idén már nem lesznek velünk, reméljük 2011-ben majd visszatérnek, örülni fogunk az új arcoknak is!

Többet nem is szeretnék felvezetőül írni, talán még csak annyit, hogy csőre töltött fényképezőgépekkel gyertek, hiszen a tavalyi fotópályázatot idén megismételjük!

Ha eltelt az egy hét táborozás, hegyezzétek a ceruzát, írjátok le élményeiteket. Én csak azért fogok két hétig hallgatni, mert mi Cserépváraljáról egyenesen Erdélyországba utazunk, ott – remélem 🙂 – nem leszek a világháló előtt. Kalandra fel hát!

A viszontlátásig is ölel Benneteket:

Csizi és családja

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

36 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
HOD
HOD