Cserépváralja 2011. Hurrá

Sziasztok Drágáim!

Már csak 7 nap. Itt olvashatjátok az idei tábor programját.

Pusz. Lali

Sziasztok!

-Akik még eddig nem nyaraltak velünk, pár mondat mire számíthatnak.

A tábor nagyon szép, csendes erdei környezetben van Cserépváralja után. Az udvaron 4 faház van és egy nagy kőépület, amiben található a többi szoba és egy nagy ebédlő. Külön kőházban található a női és férfizuhanyozó, ami nagyon kultúrált, tiszta 5 zuhanyfülke van benne. A szobák úttörőtábor jellegűek, emeletes ágyakkal. Ágyneműt biztosítanak, de aki kényesebb és szeretne a sajátjában aludni, hozzon magának. Az ebédlőben van egy tv, (de persze mi szeretnénk, ha inkább más programokkal töltenénk az időt), egy hűtőszekrény. Aki kávézni szeretne, annak van egy kotyogós kávéfőző a konyhában, azt használhatjuk. (Akinek nem jó annak kellene hozni helyette másikat.) Az udvaron található: tábortűznek való hely, pingpongasztal egy hatalmas focipálya körülötte erdővel. tollas és röplabda pálya. A faluban van, egy Coop üzlet, 17 óráig van nyitva. A tulajdonosok háromszori étkezést biztosítanak,     ( 2x meleg 1x hideg ) és mindennap 2-2 kedves mosolygós asszonyka gondoskodik rólunk. Röviden ennyit a helyszínről és most néhány dolog a programokról.

 Első nap

Mindenkit szeretettel várunk, úgy délig azért szeretnénk, ha megérkeznétek. Délután 13 órára tervezzük a tábornyitást és utána már meg is rendezzük az első íjászversenyt, (egymásért lövés-közös százalék felmérés, amit a tábor végén is megismételünk – Fita verseny) Az első nap meleg vacsora az első étkezés. Este tábortűz. Kormorán est. (Zenés verses előadás) A tűz mellett szeretnénk, ha mindenki mesélne magáról, hiszen már sokszor találkoztunk versenyeken, de szeretnénk, ha jobban megismernénk egymást. Szeretnénk, hogy minden család készülne valamilyen produkcióval. Ez természetesen szabadon választott. Ha szükséges segítünk ötletekkel.

 Második nap

8 – 9 óráig reggeli

9 – 11 óráig Íjász váltóverseny tréfás feladatokkal

11 órától ismerkedés a rovásírással (erre, ha lesz jelentkező szeretnénk minden nap időt szakítani.

13 óra ebéd (meleg étel)

14-15 óráig Tollaslabda bajnokság

15-16 óráig felkészülés az íjászversenyre

16 óra íjászverseny tréfa és örömíjász verseny (Lali féle)

18.30 óra vacsora (meleg étel)

Vacsora után karaoke

Harmadik nap

Ha az idő engedi strandolást tervezünk Bogácsra. Reggeli után indulunk, Szeretnénk úgy hazaérkezni, hogy a 16 órakor az íjászversenyünket, 3D vadászversenyt megtarthassuk. Előtte cukrászdalátogatás.

18.30 óra vacsora (meleg étel)

Vacsora után: Filmvetítés: Kertmozi

 Negyedik nap

Felépítjük a Koreai WTAF. pályát, melyen mindenki kipróbálhatja saját magát. Az eredmények ismeretében mindenki megtudhatja hol végzett volna a rangsorban, Koreában.

13 óra ebéd (meleg étel)

Utána páros tollaslabda bajnokság, korosztályos díjazással. Felkészülés az íjászversenyre.

16 óra íjászverseny  MHIT verseny selejtezőkkel döntővel

18.30 óra vacsora (meleg étel)

Vacsora után: Éjszakai lövészet. Projektoros kivetítéssel.

Ötödik nap

Sárvári Saslövés

13 óra ebéd (meleg étel)

Röplabda bajnokság.

16 óra íjászverseny Egymásért lövés % felméréssel  FITA

18.30 óra vacsora (meleg étel)

Vacsora után: Táncház.   Házaspáros családi vetélkedő

 

Hatodik nap

Nyílvános íjászverseny (szip-en a kiírás rövidesen megtekinthető) a táborlakóknak természetesen ingyenes. A 3szori étkezés a megbeszélt napirend alapján.

Este karaoke buli, táborzárással. Az íjászverseny a táborlakók számára 2 napos lesz. Természetesen indulnak az egy napos versenyben is, de külön díjazásért a második nap végén is hirdetünk eredményt.

Hetedik nap

A nyílvános íjászverseny második napja, most már csak a táborlakók között.

13 óra ebéd

Szabadfoglalkozás

18,30 vacsora

Filmvetítés

 

Nagyon röviden ennyit szerettem volna írni, remélem, mindenki jól fogja magát érezni.

Ha valakinek van valami jó ötlete, akkor a programba be lehet illeszteni. Természetesen mindenki azon a programon vesz részt, amelyikhez kedvet érez. Ez a program tervezetett kedvcsinálónak szántuk reméljük elnyeri tetszéseteket.

Ha bárkinek bármi kérdése lenne szívesen állunk mindenki rendelkezésére. (email: dombimusic@gmail.com   tel:06 30 9917 837)

Köszönjük szépen Dombóvári Andi Dombóvári Lali

 

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments