3D Pakson és két verseny tavaly őszről

 Szerző: | 2019-03-17 - 20:54 |  Vélemény?
Már 172019
 

2018-ban elveszítettük Németh Julcsit. Nemcsak íjásztársunkat, hanem barátunkat gyászoljuk, nagyszerű ember volt! Elveszítettük Navratyil Györgyöt is, aki nagyon régóta számtalan íjásznak készített nyílvesszőket. Csodálatos precizitással dolgozott, ha a vessző célt tévesztett, nem az ő munkáján múlt! Fiatalon távozott… Nyugodjatok békében!

 

 

Tegnap Pakson voltam 28 célos 3D versenyen. Számtalan alkalommal jártunk itt, soha nem okozott csalódást! Mindig nagyon technikás a pálya, jó a céltárgyak minősége, abszolút profi a lebonyolítás! Nagyon jó csoportba kerültem, néhányan együtt voltunk azonos kategórián és korosztályon belül; a több mint négy óra a verseny alatt igen jó hangulatban telt. Újra megérintett a régi remek hangulat. Bár nagyon sokat rontottam, a teljes tradis mezőnyben (férfi és szenior férfi) sikerült a harmadik legtöbb pontot lőnöm.

A két restancia tavalyról. Ősszel Alsóörsön jártam, 3D és terep versenyen. Ilyen még nem volt, 12 terepcélt és 16 3D célt kellett leküzdenünk; előbbire 3, utóbbi 1+1 lövéssel. A célok váltakozva voltak kihelyezve, mi több, a kiíráshoz képest többet, mert sokan neveztek. A beírás sem okozott problémát, jól szerkesztett volt a nyomtatvány. Úgy tűnik, idén lesz több ehhez hasonló verseny.

Foktőn is voltunk, 28 célos 3D-én; megszokott hangulatú, jó verseny volt. Nagyon örültem hitvesem ezüstérmének! Bár volt “welcome” lángos, étkezni most egy kitelepült büfé kínálatából lehetett, ez sokaknak okozott csalódást, mert Foktőn még a paprikás krumpli is nagyon finom volt. A pálya, a hangulat most is remek volt, ezúttal még a Himnusz sem maradt el. Remélem májusban ismét ott lehetünk!

 Minden vélemény számít! Várjuk a hozzászólásokat!

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..