Terepverseny Alsóörsön

 Szerző: | 2018-04-15 - 09:46 |  Vélemény?
ápr 152018
 

Még belegondolni is szörnyű, tavaly július óta nem voltam íjászversenyen! Az is igaz, mentem volna, de nagyon hosszú, hűvös, csapadékos volt a tél.

Ideje volt belevágni! Az első öröm akkor ért, amikor elkerülhettem Várpalotát a nemrég átadott kétszer kétsávos úton. Mintegy 15 perccel közelebb került hozzánk Alsóörs!

Mit mondhatnék? Jó volt látni a sok ismerős arcot, nevezés, belövés, majd megkezdődött a 24 célos terepverseny. Az alsóörsi körülmények ideálisak a pályát megálmodóknak, bár ez volt itt a sokadik versenyem, soha nem volt unalmas a nyomvonal és a célok kihelyezése. Négyen alkottunk egy csapatot, alig több, mint három óra alatt befejeztük a versenyt.

Hogy ment ennyi kihagyás után? Bár a pontszám nem jelzi, de úgy éreztem, tűrhető volt. Teljesítményem a harmadik helyhez volt elég. Jól elfáradtam, kellemes izomláz is jelezte a hosszú kihagyást.

Igyekszem felvenni az elejtett fonalat és visszatérni.

 Minden vélemény számít! Várjuk a hozzászólásokat!

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..