3D Pakson

Évek óta járok Paksra, hiszen remek versenyeket rendeznek a Celőkék. A vasárnapit megkoronázta a gyönyörű tavaszi idő, volt néhány meglepetés is. Az út végig leaszfaltozva, az alaptábor körüli épületek gyönyörűen felújítva, kilátó nőtt ki a földből, mióta utoljára ott jártam :-). Jó érzés a Pakson megszokott kedves fogadtatás is.

Soha nem kérdés a pontos versenykezdé jó belövőpálya. Kulcsi sporttársakkal kerültem egy csapatba. 24 3D célt kellett lőnünk, célonként 1+1 vesszővel, hagyományos pontozással. Nagyon technikás volt a pálya, ravasz szintkülönbségek, fény-árnyék játékok tettek próbára bennünket. Nem volt a lőállások között nagy távolság, így bő 2 óra alatt teljesítettük a feladatot.

Ebédre ízletes tarhonyás husit kaptunk, számomra ezzel véget ért a verseny. Tudom, hogy illetlenség eredményhirdetés előtt elrohanni, de olyan családi esemény volt nálunk, amelyen ott kellett időben lennem. Többször előfordult, hogy korábban eljöttem, remélem belátható időn belül ez volt az utolsó eset. Hála a Celőkék figyelmességének, másnap már megkaptam a végeredményt. A tradis mezőnyben a harmadik legjobb pontszámot lőttem, akár szeniorban, akár felnőttben indulok, ezüsttel térhettem volna haza.

Ismét bebizonyosodott, hogy Paksra érdemes elmenni, soha nem okoz csalódást, jól szervezett, remek verseny, köszönet ezért celőkés barátainknak, sporttársainknak!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments