3D Nagykanizsán (12/2016)

Megérte a viszonylag hosszabb utazás!

Nagykanizsán mindeddig nem versenyeztem, ideje volt! 28 db 3D állat, két egyenértékű lövést kellett leadnunk, varázslatos erdei környezetben. A célok többségükben igen technikásak voltak, bőséggel akadtak komoly szintkülönbségű fel- és lefelé lövések. Bár sok nevező volt, mi mindössze hárman alkottunk egy csapatot Fábos Lacival és Schmidt Tibivel. Jól haladtunk, őszintén szólva, vesszőkeresés miatt néha mi okoztunk rövid torlódást…

A pálya és az alaptábor között kb. 1 km-t kellett erdei ösvényen haladnunk, visszafelé igen komoly, sötét felhők gyülekeztek délkeleti irányból, de valahogy megúsztuk eső nélkül, pedig abban az időben egész Zalában nagy mennyiségű zuhogott.

A kategóriák győztesei két jutalomíjért szétlövésen mérkőztek (külön az irányzékosok és az irányzék nélküliek), az eredményhirdetésre viszonylag sokat vártunk, de nagyon szép, míves okleveleket kaptak a dobogós helyezettek.

Jól szervezett és lebonyolított, jó hangulatú, ízig-vérig igazi 3D versenyt rendezett a Kanizsa Íjász Egyesület, jól éreztük magunkat, köszönet ezért a szervezőknek és valamennyi sporttársnak!

Következik Écs, majd Kaposvár, utána egy hosszabb versenyszünet.

(Távolság: 370 km, göngyölítve 2230 km)
(Nevezési díj: 3500 Ft, göngyölítve 35200 Ft)

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments