3D Csákváron

Nem indult valami jól… 10-kor kezdődött, én fél 9-kor riadtan másztam ki az ágyból… de azért kevéssel fél 10 után beestünk a helyszínre. Gyors nevezés, egy sorozat belövés. A mi íjásztáborunkat Edit és János, Szépvölgyi Laci, valamint mi ketten Bendivel képviseltük. 28 cél, 1+1 lövés, hagyományos pontozás. Elindultunk…

Az első lövésnél nem bírtam rendesen célra tartani, annyira fújt a szél, de azután ahogyan bementünk az erdőbe már nem volt zavaró. Mi Bendivel pápai deltás tradisokkal kerültünk ismét nagyon kellemes társaságba. Az előttünk lévő csoportra mindig vártunk 4-5 percet, de ezt nem nevezném torlódásnak. A herendi és eplényi távolságokhoz képest a tradis karók nem voltak messze….de azt hiszem az ilyen pályát mondják technikásnak, fény-árnyék, ravasz szintkülönbségek. A tavaszihoz képest a pálya lényegesen nagyobb lett, még egy hegyet megmásztunk. Kb. 4 óra felé értünk vissza, mire az ehető gulyáslevest elfogyasztottuk, elkészült a végeredmény. Hipszki Edit (női tradi) bronz, Makai János (férfi VR) ezüst, Csizmazia Benedek (gyerek tradi) arany. Nagyon jó verseny volt, örülök, hogy részt vettünk rajta.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments